Dziękuję za piękne życzenia i wzajemnie kochani dopiero usiadłam Ledwo mnie pracodawca do domu odwiózł z pysznościami a tu tel.od Ewy Misiek miał wyrywane zęby ,przywiozła go z Białobrzeskiej a pies wyje ,toczy krwistą pianę na łapy nie staje itp. pognałam na pomoc . Widok koszmarny ,no pies kona na szczęście teraz już śpi . Według jednych ma 15 lat ,skończone według innych 19
makowy torcik pycha ,chociaż jak dla mnie za dużo zapachu a psina..przyznam się że łzy mi same ciekły ,tak właśnie reagowała Czarka['] ,sunia mojej mamy miała już taką demencję starczą też nie słyszała starość ech starość. Pies całe życie był poniewierany ,spał w jamie wykopanej w ziemi ,chudy jak szkielet do czasu jak na jego drodze stanęła Ewa został kocim królem ,gdyby go koledzy zobaczyli
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
> Na te Święta Wielkiej Tajemnicy, życzymy Wam, aby pomimo codziennego zabiegania udało nam się choć trochę zbliżyć do Prawdy, którą na nowo przeżywamy każdej wiosny. Prawdy, która, wbrew otaczającej nas rzeczywistości mówi, że mamy mieć nadzieję i wierzyć, że to, co najlepsze, najpiękniejsze jest dopiero przed nami.
>
> Niech Wasze czerwone chorągiewki z wiersza księdza Twardowskiego powiewają wesoło na wiosennym słońcu a uśmiechnięte twarze najbliższych przy świątecznym stole dodadzą energii do dalszych zmagań z życiem.
>
oglądam świetny program o kotach koty z piekła rodem nareszcie i koty mają fajny program