niech mu się wiedzie!!!!!!!!!
może jakieś foty i wieści będą?
Moderator: Estraven
czarno-czarni pisze:pamiętam go, znam go osobiściePrezesa M.
niech mu się wiedzie!!!!!!!!!
może jakieś foty i wieści będą?
Sadia pisze:Kituś już znaleziony !!!!
Dziękuje bardzo wszystkim za pomoc , zwłaszcza pani z oś. Piastów

Sadia pisze:Kituś już znaleziony !!!!
!REJA pisze:Kituś został rozpoznany z ogłoszenia w necie , bo znalazł się ok 7 km od miejsca zaginięcia -na basenie Klepardii . Jeśli ktoś poszukuje kotka w tamtym rejonie , to na basenie pomieszkuje ich więcej.
Tweety pisze:REJA pisze:Kituś został rozpoznany z ogłoszenia w necie , bo znalazł się ok 7 km od miejsca zaginięcia -na basenie Klepardii . Jeśli ktoś poszukuje kotka w tamtym rejonie , to na basenie pomieszkuje ich więcej.
Basen, okolice Siewnej to mocno koci teren. Na szczęście czuwają tam karmicielki.
Słyszałam dzisiaj w radio, że chłopaczyna się odnalazł ale powędrował kawał drogi ....
I niech mi ktoś powie: po co siatkować okna, mój kot nie doskoczy, nie interesuje się itp skoro nawet trzyłapek poradził sobie bez problemu
miszelina pisze:Tweety pisze:REJA pisze:Kituś został rozpoznany z ogłoszenia w necie , bo znalazł się ok 7 km od miejsca zaginięcia -na basenie Klepardii . Jeśli ktoś poszukuje kotka w tamtym rejonie , to na basenie pomieszkuje ich więcej.
Basen, okolice Siewnej to mocno koci teren. Na szczęście czuwają tam karmicielki.
Słyszałam dzisiaj w radio, że chłopaczyna się odnalazł ale powędrował kawał drogi ....
I niech mi ktoś powie: po co siatkować okna, mój kot nie doskoczy, nie interesuje się itp skoro nawet trzyłapek poradził sobie bez problemu
Kituś to pełnosprawny krówek, trzyłapek to Staś, ale ten też się odnalazł, na os. Wysokim.
Agulas74 pisze:Sadia pisze:Kituś już znaleziony !!!!
Naprawdę? Cudownie!
Co się z nim działo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 74 gości