Moderator: Estraven
Monostra pisze:Rudzina złapała mysz. Nie, nie na działce - na 11 piętrze. Poszliśmy jak zwykle wieszać pranie, już na korytarzu węszył podniecony, ale nie wiedziałam dlaczego. Patrzyłam typowo za nietoperzem, ale nic nie widziałam. W suszarni usłyszałam tylko krótki pisk, a jak wyszłam zza płacht prania, Trykot siedział dumny z łupem w pysku.
Chyba zaproponuję go na etat w administracji
Monostra pisze:Żyją, tyją i jak ja (ja nie tyję) czekają na wiosnę. Moher chodzi jej wypatrywać codziennie, niestety najlepiej mu się wypatruje z balkonu o świcie. Zgadnij, kto musi wstać i otworzyć balkon
Monostra pisze:Rudzina złapała mysz. Nie, nie na działce - na 11 piętrze. Poszliśmy jak zwykle wieszać pranie, już na korytarzu węszył podniecony, ale nie wiedziałam dlaczego. Patrzyłam typowo za nietoperzem, ale nic nie widziałam. W suszarni usłyszałam tylko krótki pisk, a jak wyszłam zza płacht prania, Trykot siedział dumny z łupem w pysku.
Chyba zaproponuję go na etat w administracji
MariaD pisze:Monostra, wystąp do administracji o premię dla rudziny za każdą złapaną mysz. Wysyłaj podanie listem poleconym z myszą jako załącznikiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 203 gości