Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Lady pisze:No zgadłaś bo właśnie płaczę taka chandra mnie napadła że szok
Kocia Lady pisze:Dziękuję i również życzę![]()
dziś byłam u Kulawka dałam jedzonka, oczko obejrzałam świecąc latarką, jest ale tak jakby uszkodzone, albo za 3 powieką, tak czy siak muszę go jakoś złapać do lekarza, dziś to nawet nie dał posmarować sobie maścią, zjadł i zwiała tuż obok niego był jeż który czekał tylko na chrupeczki potem zaszłam do dziadkowych, nakarmiłam Mikruska, bo babcia zapomniała dać paszteciku
no i posmarowałam oczka jemu i Seniorowi maścią, jutro kupię mięska i pójdę im dać, no i przy okazji obetnę pazurki i oczka posmaruję jak zawsze
do pracy dopiero po świętach a i to nie wiadomo, bo może też każą bezpłatny urlop brać, więc pani Aleksandra karmi, ja tylko chrupki doniosę, no i poza tym kicia po sterylce była dziś w moim ogródku, mam niestety problemy z sąsiadami, którzy ją dokarmiają, teraz robią ze mnie morderczynię
Kocia Lady pisze:Są też nowe bezdomniaki koło mojego bloku ale kocury przychodzą na stołówkę a jeden tygrysek nawet w dzień przyszedł do ogródka także tyle kotów a niektórym zachciewa się rozmnażać
Kocia Lady pisze:Tak fundacja Kotkowo opłaca sterylizacje w naszym mieście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 31 gości