Moderator: Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Ja też jeszcze nie dostałam. Ale może po prostu poczta przed świętami jakoś bardziej opieszale paczki rozdziela...
Tudzież pamiętam taką opowieść znad granicy, wschodniej raczej: ludzie (jakoś nawet spore ilości ich były) zamierzali przez ową przewieźć spore ilości wyrobów różnych, co to limitowane były i cłem objęte. Nagle okazało się, że kontrole jakieś i trza zapłacić, oddać albo porzucić. Ale jak tu porzucić dobro takie? No to ludzie usiedli przed granicą i zadbali o to, by się dobro nie zaprzepaściło... Tak co najmniej trzy dbali...
Może kfiatek też z paczkami poszła i jeszcze nie wróciła?
Jek pisze:koteczekanusi pisze:Ja też jeszcze nie dostałam. Ale może po prostu poczta przed świętami jakoś bardziej opieszale paczki rozdziela...
Tudzież pamiętam taką opowieść znad granicy, wschodniej raczej: ludzie (jakoś nawet spore ilości ich były) zamierzali przez ową przewieźć spore ilości wyrobów różnych, co to limitowane były i cłem objęte. Nagle okazało się, że kontrole jakieś i trza zapłacić, oddać albo porzucić. Ale jak tu porzucić dobro takie? No to ludzie usiedli przed granicą i zadbali o to, by się dobro nie zaprzepaściło... Tak co najmniej trzy dbali...
Może kfiatek też z paczkami poszła i jeszcze nie wróciła?
Tylko dlaczego nie odbiera PW, nie odzywa się? Była przecież na forum.
Jek pisze:Kfiatek dzisiaj tez była na forum. PW wisi nieodebrane, żadnej info. Na fejsie też nie odpowiada na PW.
Jak dla mnie bardzo dziwnie to wyglada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości