megrita pisze:Neigh pisze:Megrita jakiś nowy? A to nie wiem, bo nie zaglądałam ostatnio na konto, co by się nie denerwowac. Nie Waszymi wplatami - ogólnie tak raczej:-)
W niedzielę wieczorem robiłam.
Ja tez wreszcie posłałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
megrita pisze:Neigh pisze:Megrita jakiś nowy? A to nie wiem, bo nie zaglądałam ostatnio na konto, co by się nie denerwowac. Nie Waszymi wplatami - ogólnie tak raczej:-)
madziulam2 pisze:megrita pisze:Neigh pisze:Megrita jakiś nowy? A to nie wiem, bo nie zaglądałam ostatnio na konto, co by się nie denerwowac. Nie Waszymi wplatami - ogólnie tak raczej:-)
Ja tez wreszcie posłałam
Zosik pisze:"kolekcjonerstwo",
"na mszę za koty",
"a tak sobie robię przelew".
Kocham Was. Pisałam to już?
Monika_Krk pisze:http://giffcik.pl/kot-lucjan/197-nienaw ... alkow.html
Monika_Krk pisze:Znalazłam stronę z świetnym kubkami - mnóstwo ich tam z pociesznymi kotami .
Zosik mówiła , że nie lubi poniedziałków - wuala :
http://giffcik.pl/kot-lucjan/197-nienaw ... alkow.html
kotkins pisze:Na odchodnym Fio dostała gustowny czerwony kubraczek, wiązany elegancko na grzbieciku.
Wygląda w nim jak skrzyżowanie baleronu z dinozaurem, bo włosy na pleckach tworzą śliczny grzebień.
Sesja foto przewidywana:)
Neigh pisze:Jak pamiętacie w puli kotów zostało 360 zł
dziś dotarło 148,08 - strasznie dziwna kwota, wiec zaokrąglam do 150zł:-) od Joanny z Poznania ( obstawiam Cairo)
także w puli 510 zł
wysłałam koteczekanusi zwrot za sterylkę 200 zł ( na razie tyle, bo chce zostawić coś na Herezje )
czyli zostało 310 zł
Zosik pisze:I umnie jest chyba około 500zł! (muszę sprawdzić dokładnie)
Jakich czasów doczekaliśmy, że nikt nie chce pieniędzy?!![]()
Słuchejta, kasa jest do dyspozycji. Leży, czeka.
Ja w razie potrzeby przelewam już, zaraz i natentychmiast.
Neigh pisze:Zosik pisze:I umnie jest chyba około 500zł! (muszę sprawdzić dokładnie)
Jakich czasów doczekaliśmy, że nikt nie chce pieniędzy?!![]()
Słuchejta, kasa jest do dyspozycji. Leży, czeka.
Ja w razie potrzeby przelewam już, zaraz i natentychmiast.
Trzymaj na razie. Od przybytku głowa nie boli.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości