Nasza Stokrotka ma się dobrze
Odzyskała apetyt, chociaż zjada tylko saszetki RC Intestinal Moderate Calorie. Dzięki niesamowitej Magdzie koteńka ma cały zapasik
Z drobną pomocą leków udaje się jej regularnie wypróżniać, mimo że jelitka nie pracują prawidłowo.
Wyniki nerek nie są zastraszające, ale oczywiście Sylwia podaje kroplówki i leki. Jednak największym problemem Stokrotki jest trzustka. Wiele wskazuje na..., ale by mieć pewność trzeba by pobrać wycinek do badań. W obecnym stanie otwarcie Stokroteńki byłoby dla niej zbyt dużym obciążeniem. Poza tym nic więcej nie moglibyśmy zrobić, bo na chemię jest również za słaba (i ma chore nerki).
Stawiamy więc na niewydolność trzustki i na długie, a na pewno pogodne życie tej kruszynki (w tej chwili waży niecałe dwa kilogramy:( ).
Nie wiemy ile czasu pozostało tej cudownej burasi, ale zrobimy wszystko by ten czas był jak najlepszy

Jest pod troskliwą opieką Sylwii, ma wiele wspaniałych osób wokół siebie, którym bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczególnie dziękuję Magdzie, która jest Dobrym Aniołem Stoktotty
Stokrotka jest pod opieką najwspanialszej wetki, która jest kolejnym Aniołem na jej drodze!!!
Pani Doktor, dziękuję całym sercem...
Ależ się rozpisałam
Za dwa tygodnie kolejne badania krwi. Już zapraszamy na następny bazarek
Dziękujemy Wam raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!