Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:Ale z tego Czarka bysior wyrósłale minke ma dalej jak taka ciapa
Joako pisze:Tak oglądam zdjęcia z sypialni i zastanawiam się, czy Ty mb też zwijasz się w kłębek, żeby zmieścić się na łóżku?![]()
Tysia jest przepiękna. To malowanie oczu, stanowczy wyraz pysia. Cudna.
Joako pisze:Tak oglądam zdjęcia z sypialni i zastanawiam się, czy Ty mb też zwijasz się w kłębek, żeby zmieścić się na łóżku?
weatherwax pisze:Joako pisze:Tak oglądam zdjęcia z sypialni i zastanawiam się, czy Ty mb też zwijasz się w kłębek, żeby zmieścić się na łóżku?
Też się nad tym zastanawiałam - pora kupić karimatę!
mb pisze:Goyka pisze:Ale z tego Czarka bysior wyrósłale minke ma dalej jak taka ciapa
Fakt, Czarek ładnie się zaokrąglił. I jak się go podnosi, to też odczuwa się duży przyrost masy![]()
Minkę ma jak ciapa, bo jest ciapą![]()
Boi się wszystkiego (szczególnie obcych ludzi za ogrodzeniem i odkurzacza), z wyjątkiem Kropci i mnie.
Na Kropcię poluje, a w moim przypadku zawsze przymierza się ostrzegawczo do wytrzaskania mnie łapką po pysku, jeśli coś mu się nie podoba, na przykład - głaskanie nie w porę![]()
No i głosik ma taki cieniutki, jak malutkie kociątko, biedny Czaruś.
mb pisze:Czaruś po prostu jest u siebie i chyba dobrze mu z tym
mb pisze:Tyśka jest bardzo ładna. Zawsze, gdy ją głaszczę, mówię do niej: "Tyśka, powiedz mi, co za debil oddał cię - takiego pięknego kota - do schroniska"
No, ale w końcu to jego strata, a mój zysk
Joako pisze:Bo przecież człowiek to całoroczny kaloryfer. Poza tym, skoro przeniosłaś się do spania w inne miejsce, to na pewno dlatego, że tam jest wygodniej, więc koty poszły sprawdzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, puszatek, Silverblue i 35 gości