Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Coś mi się dziwnie strona otwiera, takie wielkie literyi na górze coś drobnym maczkiem napisane
Nie - u mnie jest ok czyli wielkość liter taka jak sobie ustawiłam.
bo znowu "znormalniało"
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Coś mi się dziwnie strona otwiera, takie wielkie literyi na górze coś drobnym maczkiem napisane
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Coś mi się dziwnie strona otwiera, takie wielkie literyi na górze coś drobnym maczkiem napisane
bo znowu "znormalniało"
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewuś a kiedy będą wyniki z tych badań?
Po RTG idę jutro po 16 a USG mam już bo są pisane ma miejscu.
no i co z USG wyszło?
Że wątrobę posiadam ze śladami stłuszczenia ale nie jest źle ( bawiła się z panią doktórką w kotka i myszkę i nie chciała się pokazać dopiero między żeberkami), trzustka przejawia zmiany echosomatyczne przez co mogę miewać skoki cukru we krwi, nerki posiadam ale ukazały się tylko częściowo ale za to woreczek żółciowy zginął mi całkowicie i nie chciał się pokazać i pani doktor na słowo honoru i brak śladów po zabiegu uwierzyła że go mam.Posiadam tzw. wodnistą tkankę tłuszczową co utrudnia widoczność.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewuś a kiedy będą wyniki z tych badań?
Po RTG idę jutro po 16 a USG mam już bo są pisane ma miejscu.
no i co z USG wyszło?
Że wątrobę posiadam ze śladami stłuszczenia ale nie jest źle ( bawiła się z panią doktórką w kotka i myszkę i nie chciała się pokazać dopiero między żeberkami), trzustka przejawia zmiany echosomatyczne przez co mogę miewać skoki cukru we krwi, nerki posiadam ale ukazały się tylko częściowo ale za to woreczek żółciowy zginął mi całkowicie i nie chciał się pokazać i pani doktor na słowo honoru i brak śladów po zabiegu uwierzyła że go mam.Posiadam tzw. wodnistą tkankę tłuszczową co utrudnia widoczność.
Ta wątroba to pewnie przez to ze na forum ostro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trzeba będzie na jakiś czas przestać
agusialublin pisze:No właśnie miałam powiedzieć że od jutra ten odwyk bo ja mam pifko i machnę sobie grzańca bo mi zimno![]()
czy mi kiedy będzie gorąco![]()
![]()
Ewa L. pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 41 gości