Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw kwi 10, 2014 16:00 Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

Kolejny bazarek na rzecz mojej tymczasowiczki Zazulki. Zdarzają się jej wpadki z sikaniem poza kuwetą, najnowsze badania moczu znów wykazały ph 7 i liczne struwity. Niestety Zazulka jest wybredna i nie chce już ani chrupek rc ani z hilla..Teraz próbujemy trovet. Na zakup chrupek i puszeczek dietetycznych zostanie przeznaczona kasa z tego bazarku. Do tego razem z wetem podejrzewamy że u Zazulki do kłopotów ze zdrowiem fizycznym dochodzą jeszcze kłopoty z psychiką - dlatego chcę zakupić feliway. Na te wszystkie wydatki zostaną przeznaczone pieniądze z tego bazarku.
A na nim można zakupić:

1. Bransoletka
Obrazek
Obrazek
Bransoletka wykonana z rzemienia w kolorze fioletowym, z koralikiem modułowym w kolorze szarym, reszta elementów posrebrzana. Długość: 18 cm + 2,5 cm łańcuszka

KUP TERAZ: 8 zł + koszty przesyłki
Kupione: Carmella

2. Bransoletka
Obrazek
Obrazek
Bransoletka wykonana z czarnego rzemyka, z modułowym białym koralikiem. Długość: 16,5 cm. Do tego oczywiście będzie zapięcie + łańcuszek

KUP TERAZ: 8 zł + koszty przesyłki

3. Kolczyki
Obrazek

4. Obrazek
KUPIONE: Tiama

5. Obrazek

6. Obrazek

Kolczyki od pkt 3-6 wykonane są z malowanej masy perłowej, w jak widać piękne wzory i kolory. Średnica kolczyków to 5 cm, długość z biglem 7,5 cm. Kolczyki są efektowne, cudownie dopełniają stroje, idealne na kolorową wesołą wiosnę.

KUP TERAZ: 6 zł za parę + koszty przesyłki

Zapraszam!!!
Ostatnio edytowano Pon kwi 21, 2014 17:33 przez berni, łącznie edytowano 2 razy
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw kwi 10, 2014 17:42 Re: Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

Piękne rzeczy, żałuję, że kwiecień to taki kiepski miesiąc pod względem finansowym.

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Pt kwi 11, 2014 9:10 Re: Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

poproszę w kolczyki 4 , 5 i 6

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Nie kwi 13, 2014 12:19 Re: Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

Tiama pisze:poproszę w kolczyki 4 , 5 i 6

Dziękujemy z Zazulcią :mrgreen:
Już piszę pw :)

berni

Post » Wto kwi 15, 2014 9:26 Re: Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

bea3 pisze:Piękne rzeczy, żałuję, że kwiecień to taki kiepski miesiąc pod względem finansowym.

Można zarezerwować jakby co 8)
:mrgreen:

berni

Post » Czw kwi 17, 2014 10:16 Re: Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

poproszę bransoletkę nr 1 :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon kwi 21, 2014 17:32 Re: Bransoletki i kolczyki z masy perłowej - na Zazulkę

carmella pisze:poproszę bransoletkę nr 1 :)

Bardzo dziękuję :mrgreen:

Nowej właścicielki szuka jeszcze bransoletka nr 2 oraz kolczyki nr 3 :)

berni