Wituś, Fanta, Zen - całkiem sporo się spełniło ostatnio Od początku czułam, że go nie oddam, ale potrzebowałam telefonu w jego sprawie, żeby się upewnić No bo jak to? Ktoś chce MOJEGO kota?
Niech się spełniają choc marzenia naszych podopiecznych, to juz będzie dobrze. Mirando-nie ważne co skłania nas do decyzji-ważne by to były dobre decyzje! Piękny Zen już nie usi domu szukać, bo jest kochany i szczęśliwy, a i Tobie serce nie będzie pękać przy rozstaniu. Ja tak sie cieszę,że Fanta pojedzie do zaufanego domu!-rekomendacja Oli(koleżanki z kociego forum) jest dla mnie wykładnikiem jakości domu!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
-Kasiu domek dla Fanty juz nóżkami przebiera, ale do 4.05 coraz bliżej. Pani Beata zamartwia się o Fantę, jak zniesie podróż, ale mam nadzieję,że kicia da sobie radę-w końcu jedzie z doświadczonymi w transporcie zwierząt dziewczynami
Miałam kolejne zapytanie na maila o Fantę, niestety nie udaje mi się wysłać odpowiedzi-coś nie tak z adresem poczty-cały czas mi wyskauje komunikat,że nie mozna wysłac wiadomości, bo jest błąd w adresie odbiorcy A chciałam polecić inne koty szukające domu
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Ja niestety niedługo muszę iść do pracy, ale Wam wszystkim zyczę jeszcze raz wypoczynku, radości, miłego posiadywania w gronie rodzinnym-ja jutro tez będę u Rodziny-to dla mnie najważniejsze! Nie umyte okna, nie wypucowane mieszkanie, nie stroik na stole-to nie ważne!-będziemy razem, choć tylko we trzy.