poszukuję białego kociaka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2005 12:52 poszukuję białego kociaka

Córka znajomego wychowała się z białą kotką, pół roku temu kotka skończyła swój żywot... Diana bardzo to przeżyła, a teraz pragnie przygarnąć kociaka, który byłby podobny do tamtej.
Jeśli ktoś słyszałby o białym kociaku do oddania (mieszkamy w Toruniu), to proszę o kotakt.

alicjafra@o2.pl
al-la

Post » Wto lut 08, 2005 14:11

Witaj :)
Wejdź na forum koty, widziałam tam białe kotki, na pewno któryś Ci się spodoba.

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Wto lut 08, 2005 19:13 Looknij tu

Kattys

Od: Pon lut 07, 2005 16:11

Post » Wto lut 08, 2005 19:50

dzięki, niestety białego w Toruniu nie znalazłam, ale jest jeden taki piękny,że myślę, że Diana od razu i takiego pokocha...
:)
wszystkie koty są piękne i dostojne, kiedyś znowu jakiegoś przygarnę... na razie nie mogę

al-la

Od: Wto lut 08, 2005 19:16

Post » Sob lut 12, 2005 12:20

Jest piekna, biała kotka do oddania - co prawda na Śląsku, ale forumowicze pomogą w przewozie do Torunia ! Koteczka nazywa sie Bałwanka, została znaleziona - prawdopodobnie wyrzucona, bo to kotka domowa. Juz wysterylizowana, po testach na białaczke i FIV - sama miałam ja zabrac, ale w wyniku złego zbiegu okoliczności... ehhhhh :(
Tutaj znajdziesz jej temat : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=23291&start=0

DeDe

Od: Wto lis 02, 2004 19:26

Post » Nie lut 13, 2005 19:02

i jest prześliczny biały kocurek- młodziutki w schronisku w Mielcu http://schroniskomielec.w.interia.pl/...

krissja

Od: Pt sty 28, 2005 19:29

Post » Pon lut 14, 2005 17:26 temat aktualny

Niestety, Diana szuka kociaka, chce wychować od małego - szkoda, bo Bałwanka jest prześliczna i potrzebuje domu :(

Zdecydowała, że to ma być kotka. Mała kotka. I cała biała lub prawie cała biała... taka jak poprzednia jej towarzyszka. Sentyment zwycięża. Tylko nie wiem jak długo, bo się napaliła na kociaka, a tak trudno znaleźć białego.

Pozdrawiam
wszystkie koty są piękne i dostojne, kiedyś znowu jakiegoś przygarnę... na razie nie mogę

al-la

Post » Czw lut 17, 2005 19:46

nadal szukamy :(
dajcie znać jak usłyszycie o takim...

al-la

Post » Czw lut 17, 2005 21:26 Re: temat aktualny

al-la pisze:Niestety, Diana szuka kociaka, chce wychować od małego - szkoda, bo Bałwanka jest prześliczna i potrzebuje domu :(

no z tym wychowaniem kota to bym nie przesadzala, a u doroslego mozna poznac, jakie ma cechy charakteru ... moze jednak zakocha sie w Balwance? ona taka piekna :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Sob lut 19, 2005 17:30

uparła się - chce jak najmłodszego się da, potrzebuje "dzieciątka", którym będzie mogła się opiekować.

al-la

Post » Czw mar 03, 2005 14:06

nadal szukamy...

al-la

Post » Pon mar 07, 2005 9:39

z adopcyjnej:
ok 5miesięczna kotka, cala bialutka, z różowym noskiem i uszkami, szczepiona, odrobaczona, nauczona czystości (kuwetkowa). znaleziona i odkarmiona czeka na dobrego opiekuna na terenie Trójmiasta (i okolic) Możliwosc spotkania zapoznawczego:)

Kontakt: ELŻBIETA KULICKA, e-mail: wlokul@wp.pl, telefon: 585518031,600829212
gosc

Post » Pon mar 07, 2005 10:22

dzięki, znalazłam ...ale Diana potrzebuje kociaka. Małego. I zdecydowałą sięczekac tak długo, aż się taki znajdzie.

al-la

Post » Pon mar 07, 2005 12:09

5 miesiecy to jeszcze kociak. Mniejszy kociak jest fajny, ale jest nieobliczalny - uzywa pazurow w czasie zabawy, wlazi na firanki, podgryza kable, namietnie gryzie rosliny. 5 miesiecy to odpowiedni wiek, zeby bez strachu zostawic go na kilka godzin (chyba dziecko chodzi do szkoly?). I co to za roznica - 3 miesiace czy 5? Przeciez nie chcesz chyba niemowlaka?
gosc

Post » Wto mar 08, 2005 19:14

gosc pisze:5 miesiecy to jeszcze kociak. Mniejszy kociak jest fajny, ale jest nieobliczalny - uzywa pazurow w czasie zabawy, wlazi na firanki, podgryza kable, namietnie gryzie rosliny. 5 miesiecy to odpowiedni wiek, zeby bez strachu zostawic go na kilka godzin (chyba dziecko chodzi do szkoly?). I co to za roznica - 3 miesiace czy 5? Przeciez nie chcesz chyba niemowlaka?

Dokładnie tak jest , to jeszcze bardzo mały kociak żeby go wychować od podstaw ale już na tyle duży , że wszelkie infekcje chorobowe nie są już tak grożne jak dla takiego 2-3 miesięcznego maluszka .
Czsami nie rozumiem tych wymagań i kaprysów ...bo jak znajdzie się kotek to okazuje się , że to raczej woleliby koteczkę ,...jak jest biała i zdrowa to znowu żle bo lepiej żeby była całkiem niemowlakiem ...a jak już będzie ten niemowlak to co znowu ???? I jeszcze okazuje się , że to wymysł dziecka :evil:

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

[następna]