Delikatna Fanta-już we własnym domku! FB str.39

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 14, 2014 16:10 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Kciuki ciągle zaciśnięte. Dobrze że jest już odzew i są chętni. Ale ogłaszamy dalej - im więcej tym lepiej. Tak jak napisałaś, może przy tej okazji, oprócz Fanty jeszcze inne kotki znajdą domy. :ok: :ok: :ok: :D
Człowiek jest cywilizowany na tyle, na ile potrafi zrozumieć kotaObrazek

andy3458

Od: Wto wrz 03, 2013 16:45

Post » Pon kwi 14, 2014 16:32 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Coś się ruszyło :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon kwi 14, 2014 17:27 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

dzika ruta pisze:Ufff, teraz Kasiu możesz odetchnąć z ulgą. Obrazek

Rutko-odetchnę, jak Fanta pojedzie i domek zamelduje, że wszystko w porządku,że jest jej dobrze!-nie wcześniej!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon kwi 14, 2014 17:40 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Bardziej miałam na myśli, że nareszcie pojawiają się oferty domków :D
Zaczyna się robić kolejka :wink:
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Pon kwi 14, 2014 17:42 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Ja czekam z zapartym tchem, bo ja do ludzi cierpliwych nie należę :roll:
U mnie najlepiej byłoby, gdyby wszystko było na wczoraj :roll:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon kwi 14, 2014 17:47 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Kciuki za Fantunie !!!!

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Pon kwi 14, 2014 17:54 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

kropkaXL pisze:Elu-ten ostatni domek to z Katowic jest.
Daleko bardzo-Pani napisała ,że zadzwoni dzisiaj wieczorkiem-bardzo jej się Fanta podoba!

To może fanta zostanie moją sąsiadką :) Trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon kwi 14, 2014 17:59 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

dzika ruta pisze:Bardziej miałam na myśli, że nareszcie pojawiają się oferty domków :D
Zaczyna się robić kolejka :wink:

A jeśli chodzi o to-to masz rację-ulga jest!
dana.b pisze:Ja czekam z zapartym tchem, bo ja do ludzi cierpliwych nie należę :roll:
U mnie najlepiej byłoby, gdyby wszystko było na wczoraj :roll:

Ja tez raptus jestem, ale życie nauczyło mnie,że trzeba robić pewne rzeczy na spokojnie, przemyśleć.
Jestem zodiakalnym strzelcem, a to niepokorny znak
LunaKlara pisze:Kciuki za Fantunie !!!!

Lunko-dzięki!
phantasmagori pisze:
Daleko bardzo-Pani napisała ,że zadzwoni dzisiaj wieczorkiem-bardzo jej się Fanta podoba!

Się okaże, gdzie Fanta pojedzie, jeśli byłby transport, to by pojechała, ale Państwo z Warszawy byli pierwsi, transport łatwiej załatwić, ale poczekam na tel od Pani z Katowic.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon kwi 14, 2014 18:01 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Czytam i trzymam kciuki za Fantika, oby znalazła kochający Domek :1luvu:
Nic nie piszę bo czasu nie mam, ale serduchem jestem z Wami :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon kwi 14, 2014 18:06 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Dziękujemy bardzo!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon kwi 14, 2014 18:20 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Właśnie rozmawiałam z Panią-bardzo miła osoba, strasznie zauroczyła ja Fanta, ale Panstwo z Warszawy byli pierwsi. I tak do Swiąt mamy czas, Pani Beatka poczeka jak rozwinie się sytuacja z domkiem, a ja obiecałam,że jeśli nie Fanta, to znajdę Jej inną , młodą przytulasną kiteczkę o równie ujmującym pysiu, z bliższej okolicy, by kocina nie tułała się przez całą Polskę na ukos, bo i transport byłby trudny.
Nic nie jest przesądzone, nie skreślam Pani Beaty z powodu odległości, czas pokaże , który domek dostanie Fantę.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon kwi 14, 2014 18:28 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

yay widzisz? mowilam ze domek bedzie :D a jak ja mowie ze bedzie to bedzie!! i juz :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Pon kwi 14, 2014 18:29 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Obym tylko dokonała dobrego wyboru-dobrego dla Fanty-nie dla mnie-tu ona jest ważniejsza!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 15, 2014 6:02 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

Zarysowała sie wizja transportu na Śląsk, ok 12-tej mam dzwonić w tej sprawie.
Jesli Pani Beata dałaby radę podjechac po kicię do Kędzierzyna-Koźla, jesli transport dałoby sie dograć, to chyba jednak Fanta pojechałaby do Katowic-jakos tam mi serce wskazuje miejsce dla Fanty.
Wszystko w rękach losu....
No i imię :D -Beata!-na Śląsku jest juz Zoe -też u Beaty :1luvu:
Oczywiście nie to jest kryterium wyboru, ale serce tak mi podpowiada!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 15, 2014 14:06 Re: Delikatna Fanta-czyżby szykował się dom? FB str.39

phantasmagori pisze:

Moją również
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

[poprzednia][następna]