Wybory Miss i Mister Miau - wyniki str. 12 ♥♥♥

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 12, 2014 22:14 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Przejmujące zdjęcie. Mały biały Przyjaciel dostaje właśnie zastrzyk. Nie umiem myśleć, że to Ten zastrzyk, ale jego Opiekunka ma na twarzy Cień.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie kwi 13, 2014 22:43 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

No co Ty,pańcia przejęta,że Mały Biały przyjaciel dostaje kłója ze szczepionką na wirusa,i aż biedna sama czuje ,jak boli,a on luzik,też tak mam na każdym szczepieniu,sama wolałabym kłója dostać!
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!

WIRGINIA

Od: Nie paź 11, 2009 17:58

Post » Pon kwi 14, 2014 6:31 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

No, ja tez odwracam głowę, gdy moim kociszczom wetka zastrzyk zapodaje.... :)
Może tym razem zdążę na konkurs, bo ostatnio z czasem krucho i już tyle konkursów opuściłam....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon kwi 14, 2014 10:22 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

A ja nie odwracam, bo kocur rozniósłby gabinet. Ostatnio słodziak Odiś wył jak wampir, właził na mnie jak na drzewo i zatrzymał się na szczycie z wrzaskiem "Ratuj mnie! Ratuj!". Wetka odczepiła mnie od bestii i pokazała chwyt weterynaryjny - przednie łapy w jedną dłoń a drugą za szyję... I uwalić się na kocura, żeby się mniej szarpał. Udało się zaszczepić, obciąć pazurki i wcisnąć w paszczaka tabletkę. Mało go nie udusiłem i przegryzł mi dwa palce ale Wetkę obroniłem. Potfur dał dyla ze stołu i 10 sekund później spokojnie kontemplował z parapetu ruch uliczny. Z Bercikiem było lajtowo. Owszem darł paszczę i drapał, ale Pani Doktor stwierdziła "Nabrał Pan wprawy..."
Majutek to już bajka - poprosić i pozwoli na wszystko. Nawet wetknąć sobie termometr w...
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Pon kwi 14, 2014 10:31 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

To ja mam koty - Anioły. Wszystko sobie pozwolą zrobić, wszędzie zajrzeć, tyle tylko (i aż tyle) że baaardzo się stresują. A każdy objawia stres inaczej - Morfeusz się splaszcza, skula i tężeje, że zawsze jest problem z obmacaniem brzuszka, nie da się po prostu bo kot spięte mięśnie niby żelazną zbroją trzyma. Joachim puszcza straaszne bąki, a przy tym z gruczołów też smrodek uwalnia i po prostu po jego wizycie cały gabinet trzeba porządnie wywietrzyć. A Gaja musi najpierw wszystko obejść, zobaczyć i sprawdzić zanim cokolwiek się przy niej zacznie działać. I nie znosi kontenerka, zawsze jest problem żeby ją tam włożyć....

Sihaja

Post » Pon kwi 14, 2014 10:36 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Ha, ha....
U nas jest tak - co do podawania tabletek dopyszcznie to nie wiem bo na szczęście nie było jeszcze takiej potrzeby - tfu, tfu i oby nie było a co do pazurków to Zuzia przyjmuje to z godnością jak na damę przystało za to z Poli wychodzi bestia oczywiście w warunkach domowych.
Natomiast gdy jesteśmy w gabinecie u naszego doktorka to dziewczyny są nie do poznania. Na odrobaczenie dostają zawiesinę dopyszcznie i żadna nawet nie miauknie a przy pazurkach Polę trzymam dosłownie jedną ręką a doktorek ciacha pazurki ino mig.Obie są najgrzeczniejszymi kotkami na świecie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 14, 2014 13:40 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

To macie luz Dziewczyny.
Joachima to chyba już kocham... :ryk:
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Pon kwi 14, 2014 16:23 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Villentretenmerth pisze:To macie luz Dziewczyny.

Joachimek cudny jest i taki Zuziowo/Odikowy :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 14, 2014 18:14 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Kochani, wciąż szukamy sponsorów nagród za 2,3 i 5 miejsce. Z reguły małe drobiażdżki, coś dla kota i/lub coś dla Dużego, mile widziane coś ręcznie robionego :)

Szukam również 2 odważnych do Komisji Wyborczej, które/którzy pomogą liczyć punkty :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon kwi 14, 2014 18:53 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

No dobra - wpisz mnie na sponsora. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 14, 2014 18:55 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Ewa L. pisze:No dobra - wpisz mnie na sponsora. :mrgreen:

Super :1luvu: A którego miejsca?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon kwi 14, 2014 20:42 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

A które wybierzesz :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 15, 2014 8:02 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Villentretenmerth pisze:To macie luz Dziewczyny.

Też go kocham. Szczególnie wtedy, gdy mam gości, on nasmrodzi a wszyscy dziwnie patrzą się na mnie.
Kocham to dziecko o dużej posturze. On nawet jak będzie miał sto lat, to w główce będzie siedziało mu kilkumiesięczne kociątko :)
Gajeczkę też kocham, delikatną piękność o najcudowniejszych oczach na świecie i Morfeuszka też kocham. małego rozgadanego pieszczocha :)

Sihaja

Post » Wto kwi 15, 2014 10:46 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Ciekawe. I ja mam rozgadane, niewyżyte dziecko i delkatną
piękność z oczami i pieszczocha o budowie sumity. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Śro kwi 16, 2014 12:52 Re: Wybory Miss i Mister Miau - kwiecień '14 - Koty i Natura

Zgłaszam się na sponsora :wink:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

[poprzednia][następna]