fstyt bo dopiero teras .....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:To i my grzecznie się przywitamy .Tulaki przesyłamy Pięknokoteczom i ich Służbie
fstyt bo dopiero teras .....![]()
![]()
![]()
puszatek pisze:dopiero nowy wątek a już 6 strona, pędzicie jak na sygnale do pożaru![]()
![]()
to sobie nasikamycześć Ewuś
puszatek pisze:może komuś kocią skórkęmam dwie, na obiad za chude
Spilett pisze:Aga, a Ty dalej nie przyjechałaś po zakładkę i nagrodęDoczekam się kiedyś?
AgaS1987 pisze:Witajcie Polcia i Zuzia i Ich Duza w 19. wateczku![]()
![]()
![]()
![]()
Fela, Masio i Mimi razem z Duzymi![]()
AgaS1987 pisze:Spilett pisze:Aga, a Ty dalej nie przyjechałaś po zakładkę i nagrodęDoczekam się kiedyś?
Ajaj nie moge sie z tej lesnicy wyrwacteraz moj brat idzie na operacje. potem swieta... jejku no postaram sie postaram. a moze do Lesnicy chcesz przyjechac i mnie odwiedzic?;)
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Witajcie Polcia i Zuzia i Ich Duza w 19. wateczku![]()
![]()
![]()
![]()
Hej Aga!
Witamy w nowym wąteczku![]()
Banerek konkursowy ci się przeterminował.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Witajcie Polcia i Zuzia i Ich Duza w 19. wateczku![]()
![]()
![]()
![]()
Hej Aga!
Widzisz Ewcia jaka ja do tylu jestem![]()
postaram sie pozmieniac jutroa teraz musze ogarnac mego Tomka bo cos sobie z noga pooperacyjna zrobil ...
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Witajcie Polcia i Zuzia i Ich Duza w 19. wateczku![]()
![]()
![]()
![]()
Hej Aga!
Widzisz Ewcia jaka ja do tylu jestem![]()
postaram sie pozmieniac jutroa teraz musze ogarnac mego Tomka bo cos sobie z noga pooperacyjna zrobil ...
Oj z nimi to jak z dziećmi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości