WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 11, 2014 19:31 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Mam pytanie:

Mam na zbyciu jeden ( słownie jeden ) bilet na 23/04 na "Szalone Nożyczki". Sztuka jest ponoć powalająco zabawna, co przyznają wszyscy, którzy widzieli. Dostanie biletów graniczy z cudem.

Bilet jest niestety pojedynczy, siedzący osobno, ale może ktoś by chciał? Niestety drogi 100 zł, ale ponoć zabawa jest taka, ze warta swojej ceny. jest to taka niby kryminał z udziałem widzów, czyli za każdym razem może przebiegać inaczej.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 11, 2014 19:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Sztuka jest niesamowita! Warto, naprawdę WARTO wydać i 100, i 200zł!
Bardzo, bardzo polecam!
W Częstochowie bilety rozeszły się w ciągu kilku dni. :D
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt kwi 11, 2014 19:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Dlatego tu proponuję, bo wiem, że warto......a osoba, która miała iść się pisała nawet na osobny bilet ( innych już nie było). Się zbiesia i zostalismy z biletem ( nie będę ukrywac że też tam idę ...)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt kwi 11, 2014 19:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Neigh pisze:No wedle wersji ludzkiej zamieszkiwały w rzeczonej wsi. Ich właścielka poszła do szpitala, z którego już nie wróciła. ( wyłączyły jej się funkcje ) Zajmować się nimi miała sąsiadka, ale po informacji, ze właścielka, nie wróci........hmm noo dała im szanse samodzielnego radzenia sobie w życiu.

Wedle Persony - " to jest właśnie wielka tajemnica wiary. Jak istotny nieinteligentne miałyby ogarnąć swoim hm umysłem światłość "

A drużyna Q przybyła , wyłapała, bo one sobie tak siedziały na tym polu i czekały na rozwuja wypatkuff?
Geniusz perski jest wszechogarniający, prawda?
Wiadomo bowiem ,że persem się świat zajmie wcześniej czy później bo on na to zasługuje.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt kwi 11, 2014 19:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

kotkins pisze:Geniusz perski jest wszechogarniający, prawda?
Wiadomo bowiem ,że persem się świat zajmie wcześniej czy później bo on na to zasługuje.

Ja bym w tym miejscu zamiast "zasługuje", napisała, "bo jemu się to z góry należy" (a w nawiasie dodałabym, że jest to naturalne i oczywiste).

Jakoś coraz mocniej i wyraźniej zaczyna to wszystko do mnie docierać... :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt kwi 11, 2014 20:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Zosik , chyba masz persjozę...mylę się??

kotkins

Post » Pt kwi 11, 2014 20:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Taaa... właśnie tak sobie przed chwilą pomyślałam i nawet chciałam zapytać, czy ta Wasza persjoza szybko się rozprzestrzenia oraz jaką drogą można się zarazić, bo czuję, że coś mnie łapie (niczym w reklamie, jeno kataru nie mam).
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt kwi 11, 2014 20:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Przeleciałam wątek 8O armagedon normalnie....

Będzie dalszy ciąg wywiadu? Please...
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Pt kwi 11, 2014 20:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Zosik pisze:Taaa... właśnie tak sobie przed chwilą pomyślałam i nawet chciałam zapytać, czy ta Wasza persjoza szybko się rozprzestrzenia oraz jaką drogą można się zarazić, bo czuję, że coś mnie łapie (niczym w reklamie, jeno kataru nie mam).

Przez persa.
Wyłącznie przez persa...

kotkins

Post » Pt kwi 11, 2014 21:08 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Bez komentarza... muszę nad tym pomyśleć....

Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt kwi 11, 2014 21:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Jestem wszcząśnięta po przeczytaniu wywiadu z Personą.
Nie wiem, kiedy dojdę do siebie...

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pt kwi 11, 2014 21:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

A po co chcesz dochodzić do siebie.
Najlepiej dojść do persa...ale Cioci Wiesi i tak nie zazdroszczę....

kotkins

Post » Sob kwi 12, 2014 7:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Mówiłam......że to nie jest rozrywkowy tekst ani prosty. Ale daje kopa........

Zosik dokładnie tak jak Kotkins napisał. Łapie się od persa........potem już dożywocie. To jest nieuleczalne.
Wiesz jednostka z niewiadomych przyczyn pchająca się do szafki zamiast w otwór drzwiowy.........i mimo prezentacji tejże od środka i tak z uporem maniaka powtarzająca tę czynność......musi budzić pewne zastanowienie.

Obrazek

Neigh

Post » Sob kwi 12, 2014 9:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

TAk, wielogodzinne siedzenie przed ścianą i wpatrywanie się...próba przeniknięcia.
Świat kiedyś będzie ICH.
My będziemy siedziały w osiatkowanych domach spożywając Orijena z surowym kurczakiem na przemian.

Czy KTOŚ może mi odpowiedzieć DLACZEGO Leon i Lal jedzą śniadanie wyłącznie podane z ręki?
Lalek jak mu nie podam wprost do dzioba biega jak oszalały po mieszkaniu drąc się jakby mu ogon w wyżymaczkę wkręcano.
Po wykonaniu wrzuty śniadaniowej obaj idą natychmiast spać.
Dziewczyny czyli Fio i Amelia jedzą "własnopyszcznie".

Wczoraj podczas naszej z Fio bytności u weterynarza przyszła pani "CO TO MA JEŻA"
Oczywiście weterynarze uwielbiają wszelkie szczurki, chomiki i jeże ze szczególnym uwzględnieniem namiętnej miłości do ptaszków:)
Bo nikt nie wie co temu 200 gramowemu jest zbadać się nie da, pobrać krwi takoż a głowica usg może rzeczonego zabić bo jest 3 razy większa, niż on.

Jeden weterynarz zaraz zwiał na zaplecze ("pilna sprawa"), drugi zwiać już nie mógł, więc był bardzo cierpliwy.
Pani opowiadała o jeżu a weterynarz miał w oczach lekką panikę.
Cóż- weterynaria i tak ma coś z pediatrii, a jeż to już zapewne weterynaryjny hard-core.
Przypomniała mi się historia kameleona, który nie wiedzieć czemu zeżarł blaszkę.
Zakończyło się to zejściem śmiertelny tegoż- nie zdążyli go zoperować.
Cóż...nie tylko Fiona jest idiotką , która wciąga spinacze.

Mogło być gorzej: pająk ptasznik np.
Stawonóg.
"Panie doktorze proszę go ratować"
A tu człowiek ma ochotę walnąć w paskudztwo zwinięto gazetą a następnie zadeptać butem.
Kurczę, dobrze ,że leczę ludzi jednak. Choć mam wrażenie ,że mój jamnik rozumie więcej , niż 1/3 moich pacjentów...

kotkins

Post » Sob kwi 12, 2014 9:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- wywiad z Personą!Tylko

Kotkins, ale co Ty masz do jeży? Dane mi było ratować życie jednemu takiemu i pokochałam tak, jak Ty plaskate. Co temu kolczatkowi było? Zmartwiłaś mnie :(
Jeże są bardzo pożyteczne i mają bardzo przesrane.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]