Dziś dotarł do mnie telefonik. Po otwarciu przesyłki byłam w ogromnym pozytywnym szoku! Telefon jak malowanie, do tego piękne etui i coś co najbardziej mnie zaskoczyło, to pomysłowość opakowania telefonu. Wreszcie mam telefon do którego obsługi, nie muszę zakładać okularów Edyszko Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Nie ma za co cieszę się , że dotar, i się podoba, a opakowanie? bardzo chciałam żeby dotarł w idealnym stanie i długo cieszyl nowego Właściciela, za jego serce
A teraz zmieniamy zasady bazarku. Rzeczy na Bazarku będa do konkretnego terminu, albo licytowane, albo kup teraz, po upływie terminu, bazarek będzie rozliczany z wpłat, rozliczenie będzie zamieszczone na forum i na kolejny mięsiąc pojawią się inne rzeczy, nie stać mnie na blokowanie zrobionych rzczy na tak długi czas..... ZAPRASZAM!
Pako, dziękuję ślicznie, z radością wyślę do Ciebie paczuszkę, nie wiem jak w majówkę działa moja poczta ale zrobię co w mojej mocy Nie wiem jak działa, to nowe forum, bo powiadomienia nie dostałam o Twoim zakupie, ale mam nadzieję to ogarnąć....