Ale jutro jadę w teren!

Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:Drugi woreczek pojechał do piwnicy, chlebek kupiony i zaraz zrobimy kanapeczkę.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Drugi woreczek pojechał do piwnicy, chlebek kupiony i zaraz zrobimy kanapeczkę.
kanapeczka na obiad?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Drugi woreczek pojechał do piwnicy, chlebek kupiony i zaraz zrobimy kanapeczkę.
kanapeczka na obiad?
Tak bo nie mam czasu gotować a poza tym ......nie chce mi się.

Ewa L. pisze:A ja zjem, dopiję kawkę i wracam do szafy![]()
Człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy ile mamy niepotrzebnych rzeczy.
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:A ja zjem, dopiję kawkę i wracam do szafy![]()
Człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy ile mamy niepotrzebnych rzeczy.
Ja sobie zdaję sprawę. Wiele z tych rzeczy już z mieszkania usunęłam. Ciuchy do pojemnika PCK, książki do biblioteki, parę rzeczy po prostu postawiłam koło śmietnika. Zrobiło się troszkę luźniej. Niestety, tylko troszkę.
Właśnie myślę, jak by się pozbyć obrazków, których nie mam gdzie powiesić, a które dostałam od taty. Nie mogę ot tak wyrzucić lub oddać komuś, bo jeszcze się tatuś obrazi
MB&Ofelia pisze:Ciekawe, jak bym przesłała te obrazkiBo są nieco duuuże.
Zresztą, wolałabym, żeby tata sam je sobie zabrał. Wtedy nie będzie pretensji, że się pozbyłam takich ładnych obrazków.

kuba.kaczor13 pisze:jesoooo ,od tylu piw to wątroba siada .A nie lepiej dobrej naleweczki się napić ?
Lepiej grzeje , smak niebo w gębie ,i wiadra wody przy okazji nie trzeba przez nery przelać![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Dobranoc!

Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa i 24 gości