adopcja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 08, 2014 19:45 adopcja

Hej szukam kota/kotki do adopcji małego najlepiej do 2-3 mc .Prosila bym także o pomoc o ewentualnym transporcie. :kotek :kotek: : pozdrawiam

marta862

Od: Nie paź 23, 2011 18:24

Post » Wto kwi 08, 2014 19:57 Re: adopcja

Warto najpierw poczytać o zwierzętach, które się chce otoczyć opieką ;)
Kot do trzeciego miesiąca życia powinien być z matką i rodzeństwem, uczyć się "kociego savoir vivre'u", dzięki temu masz pewność, że będzie odpowiednio zsocjalizowany i np. nie będzie Cię podgryzał czy drapał podczas zabawy.

A i później przydaje mu się koci towarzysz - taki maluch oddzielony od towarzyszy swojego gatunku z człowiekiem nie będzie się mógł bawić tak, jak z kotem - ganiać, "walczyć", wylizywać, myć, turlać...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw kwi 10, 2014 9:22 Re: adopcja

Hej,
zauważyłam że w 2011 chciałaś już wziąć jednego kotka
czy to na dokocenie do tamtego ?

marta862 pisze:Hej ja jestem chętna na jednego kociaka , skontaktowałam się już z Ozanna1405,
myślę że wszystko pojdzie ok i jeden kotek znajdzie u mnie dom:) .Pozdrawiam
Aha zapomniałam dodać ,myślę ze to nie problem jestem z Jastrzebia Zdroju :cry: dojechać mogę do Żor
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17