Muszę tu zaglądać i kciuki mocno trzymam za Kociszka i jego pęcherz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Junior jest krówką ^^Anike pisze:Junior w typie mojego krówczaka- też biały w czarne plamki.
Dellarine pisze:Przypomniała mi się pewna radosna historia kociego sikania.
Otóż któregoś pięknego razu postanowiłyśmy sprawdzić, czy dwie wielkie kryte kuwety z naszego tyciego przedpokoju dałoby się zamienić na jedną wielką krytą kuwetę. Okazało się, że nie. O ile Junior się znacząco nie przejął i robił swoje, Kociszcze się obraziło. On ma mieć swoją kuwetę, a smarkacz swoją. I koniec.
Ale przez tydzień próbowałyśmy. I przez tydzień codziennie sprzątałyśmy zasikany przez rudego przedpokój.
Któregoś razu przyłapałam Kociszka jak już przysiadał do sikania pod drzwiami. Tak jak stałam, w samej bieliźnie, biegnę do kota, łapię go pod pachy i podnoszę do góry, żeby powstrzymać niecny zamiar.
Nie powstrzymałam.
Z kota wiszącego jakieś pół metra nad podłogą poleciał ciurkiem sik.![]()
Zawołana na pomoc Agata sama się o mało nie posikała ze śmiechu.![]()
A ja, biedna, stałam tak z powiększającą się u stóp kałużą dopóki jaśnie pan nie raczył skończyć.
I jeszcze się potem obraził. Skurczybyk.
Dellarine pisze:Przypomniała mi się pewna radosna historia kociego sikania.
Otóż któregoś pięknego razu postanowiłyśmy sprawdzić, czy dwie wielkie kryte kuwety z naszego tyciego przedpokoju dałoby się zamienić na jedną wielką krytą kuwetę. Okazało się, że nie. O ile Junior się znacząco nie przejął i robił swoje, Kociszcze się obraziło. On ma mieć swoją kuwetę, a smarkacz swoją. I koniec.
Ale przez tydzień próbowałyśmy. I przez tydzień codziennie sprzątałyśmy zasikany przez rudego przedpokój.
Któregoś razu przyłapałam Kociszka jak już przysiadał do sikania pod drzwiami. Tak jak stałam, w samej bieliźnie, biegnę do kota, łapię go pod pachy i podnoszę do góry, żeby powstrzymać niecny zamiar.
Nie powstrzymałam.
A ja, biedna, stałam tak z powiększającą się u stóp kałużą dopóki jaśnie pan nie raczył skończyć.
Anike pisze:Miałam podobnie, tylko że z kupą
Meowgingerxd pisze:Cudne koteły
Dellarine pisze:Anike pisze:Miałam podobnie, tylko że z kupą
Auć![]()
Na dzisiaj nie mam żadnych historyjek, tylko garbaty nochal Juniora:Moja ulubiona półeczka, z której rządzę światem.
Buziolki, mua.
Dellarine pisze:Witamy równieżA my też z Opola som. ^^
Wątek o dopajaniu już czytałam wcześniej, ale dziękujęNie wszystko się niestety da u kociszczów zastosować. Na razie posłuchałam pani wet, która stwierdziła, że kot sobie potrafi wyregulować ile potrzebuje i póki co po prostu dawać więcej mokrego papu.
Podusie mam różowe, do całowania.
Przypomniała mi się pewna radosna historia kociego sikania.
Nie powstrzymałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości