TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 07, 2014 22:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Rozmawiałam dziś z Panią z FB , i jest szansa dla Lesnego, a na jego miejsce przyjedzie do mnie kotka neurologiczna , i jeśli nic sie nie stanie niespodziewanego to Lesny pojedzie do Warszawy , trzymajcie kciuki ...

A martwi mnie dzis Noemi i Laryska, Noemi cały dzień śpi i jest niemrawa :(:(:( A Laryska dyszy od wczoraj, szybko sie meczy ,nie wiem może to temperatura ...obserwuje ją.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon kwi 07, 2014 23:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Dołożę się do karmy (brakujące 20 zł.) ale wpłacić mogę dopiero 10-tego :oops:
Dziewczyny, Noemi i Laryska zdrowieć proszę :ok:
Uściski Justyś !

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pon kwi 07, 2014 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Grosziwo pisze:Dołożę się do karmy (brakujące 20 zł.) ale wpłacić mogę dopiero 10-tego :oops:
Uściski Justyś !

Baaardzo Dziekujemy Cioci Grosziwo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
po 10. zrzutka jak najbardziej pasuje!
ja jutro zamowie karme :ok: :1luvu:

Wiec mamy uzbierane pieniazki. zaraz wysle pw do wszystkich :ok: :1luvu:

Dziekuje Wam! jestescie niesamowici :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon kwi 07, 2014 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Grosziwo pisze:Dołożę się do karmy (brakujące 20 zł.) ale wpłacić mogę dopiero 10-tego :oops:
Uściski Justyś !

Bardzo dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Noemi wyszła z ukrycia , chwilkę sie pomiziała i znów spi , nie wiem może ja te odrobaczanie meczy:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 07, 2014 23:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Niesamowita to jest Justa :ok: My tylko pomagamy, bo wiemy że warto :wink: :ok:
Za Laryske, Noemi, Leśnego i resztę futerek wielkie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon kwi 07, 2014 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Niesamowita to jest Justa :ok: My tylko pomagamy, bo wiemy że warto :wink: :ok:

Nasza Justa jest Aniolem! :aniolek: :aniolek:

Ja rowniez trzymam moocno kciuki za Was kochani :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Post » Wto kwi 08, 2014 6:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: za kociopsiostan :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 08, 2014 18:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:
phantasmagori pisze:Niesamowita to jest Justa :ok: My tylko pomagamy, bo wiemy że warto :wink: :ok:

Nasza Justa jest Aniolem! :aniolek: :aniolek:

Ja rowniez trzymam moocno kciuki za Was kochani :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A tam , taka z rogami jak z Tychów do Katowic :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 08, 2014 18:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

U Lesnego mogłam dziś być dopiero po 17 tej ( wczoraj byłam u niego po 23 ciej ) i jest źle , bardzo źle Lesny wydostał sie z klatki , rozwalając ją w znacznym stopniu i jak weszłam to czekał na mnie pod drzwiami wejściowymi do mojej piwnicy , ale jak by sie wydostał na korytarz to prawdopodobnie by go ktoś wypuścił i tyle by go było widać Był bardzo nerwowy , wskoczył na pufę i mnie ugryzł w nogę , zabija go stres , mam nadzieje że u Pani Anieli nie będzie taki nerwowy . Klatke połatałam , ale boje sie ze wyjdzie z niej i sie wydostanie z mojej piwnicy ...

Noemi nadal tylko śpi , ale na szczęście je , ale jest taka bez życia , nie bawi sie ani troche :(

A Matyldzia znów ciężko oddycha i dostała steryd :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 08, 2014 19:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Bardzo niewesoło z tym Leśnym :(
Justyś, jak Twoja noga? Bardzo dotkliwie ugryzł? :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto kwi 08, 2014 19:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Caragh pisze:Bardzo niewesoło z tym Leśnym :(
Justyś, jak Twoja noga? Bardzo dotkliwie ugryzł? :(

Mocno , przez spodnie krew przesiąkła :(

Ale i tak pojedzie do Warszawy , do Pani Anieli , jestem w trakcie załatwiania transportu , ale oczywiście pojedzie w premedykacji ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 08, 2014 21:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Ojejku :(
trzymam kciuki za Lesnego i za reszte Mrusiow! Niech Noemci i Matyldzi sie poprawi no! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

Aha zamowilam juz karme na Urinary HD! :ok:
Dziekuje Wszystkim ktorzy pomogli :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Post » Wto kwi 08, 2014 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro kwi 09, 2014 8:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Mam nadzieję, że w Warszawie się przestanie tak stresować :ok: :ok: :ok:

No i kochana, za szybkie zagojenie się nogi i ogólnie za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro kwi 09, 2014 21:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Caragh pisze:Mam nadzieję, że w Warszawie się przestanie tak stresować :ok: :ok: :ok:

No i kochana, za szybkie zagojenie się nogi i ogólnie za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok:

Tez mam taka nadzieje :)
No i Leśny wyjechał do Pani Anieli Bardzo chce to tez podziękować moim wspaniałym przyjaciołom za transport:):):)

Ale jak to w życiu radość przeplata sie ze smutkiem . Dziś też pojechałam do moich kochanych wetów z Matyldzią ( około 14 letnia u mnie od ponad 3 lat ) koteńką chora na raka płaskonabłakonowego w jamie ustnej i astme , znów ciężko oddycha i miała zrobione rtg i jest źle , tchawica jest zakrzywiona do góry przez prawdopodobnie guza a powinna być w lini prostej , i jeszcze inne zmiany , dostała leki na tydzień, za miesiąc powtórne rtg i jesteśmy w kontakcie telefoniczny , ale dni Matyldzi sa juz policzone :(:(:( chce mi sie wyć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]