WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 07, 2014 18:06 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

fenek_k pisze:Juz 10 strona
Normalnie glowa w mur

Szanuj głowę 8) lepiej w regips jeśli już...
Efekt powalający a głowa raczej cała.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon kwi 07, 2014 18:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

He hehe
Wszystkiego najlepszego Koktins
Jak to czasem los bywa zabawny.
Ja ten sam rocznik i a Aliernorowym miesiacu mam urodziny
Czlowiek nawet przez siec wyczuje zblizone klumaty:)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Pon kwi 07, 2014 18:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

koteczekanusi pisze:Nieco zazdraszczam na tyle mocnych włosów, by nosić tak długie, ale nie chciałoby mi się takich pielęgnować.

Ach, nie ma to jak mity ;) Wbrew pozorom długie włosy wymagają znacznie mniej wysiłku dotyczącego pielęgnacji niż krótkie. Zwłaszcza jeśli chodzi o czesanie. I oszczędności wynikające z niechodzenia do fryzjera ;)

Co do wyglądu — to już kwestia gustu i myślę, że stosowniejsze byłoby napisanie, że Tobie się to nie podoba, a nie — że nikt dobrze nie wygląda z takimi włosami i że „zwykły warkocz jest wieśniacki”. Pierwsza odpowiedź, jaka się nasuwa, to że wieśniackie jest rzucanie takimi ocenami :twisted: I tu nawet nie bronię siebie, bo w ogóle jestem potworem i nic już nie jest mi w stanie ani pomóc, ani zaszkodzić, ale wielu kobietom może być przykro, gdy obrywa im się takimi radykalnymi opiniami w sprawie, która dotyczy wyłącznie gustu oceniającego.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon kwi 07, 2014 19:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

Ja czasami występuję w dwóch warkoczach, jak mała dziewczynka... Też mi tak jakoś dziwnie się zrobiło, gdy przeczytałam, że to wieśniackie... Rzadko przywiązuję wagę do wyglądu zewnętrznego, no ale...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon kwi 07, 2014 19:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

villemo5 pisze:Ja czasami występuję w dwóch warkoczach, jak mała dziewczynka... Też mi tak jakoś dziwnie się zrobiło, gdy przeczytałam, że to wieśniackie... Rzadko przywiązuję wagę do wyglądu zewnętrznego, no ale...

Zuza, Ty, ja… No pacz pani, cała banda wieśniaczek ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon kwi 07, 2014 19:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

Jak pamiętacie w puli kotów zostało 360 zł

dziś dotarło 148,08 - strasznie dziwna kwota, wiec zaokrąglam do 150zł:-) od Joanny z Poznania ( obstawiam Cairo)

także w puli 510 zł

wysłałam koteczekanusi zwrot za sterylkę 200 zł ( na razie tyle, bo chce zostawić coś na Herezje )

czyli zostało 310 zł
Ostatnio edytowano Śro kwi 09, 2014 17:27 przez Neigh, łącznie edytowano 2 razy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon kwi 07, 2014 19:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

villemo5 pisze:Ja czasami występuję w dwóch warkoczach, jak mała dziewczynka... Też mi tak jakoś dziwnie się zrobiło, gdy przeczytałam, że to wieśniackie... Rzadko przywiązuję wagę do wyglądu zewnętrznego, no ale...

Wieśniackie to jest mówienie komuś, że wieśniackie coś jest...
O pardąsik bez urazy !!!
Chodzi mi o to, że fajnie jest że świat się składa z oryginalności.

Warkocze do kiecek np. country dla mnie są boskie, ktoś inny może nie lubić
no i cóż z tego , niech nie patrzy.
To tak jak z persami...
Dla jednych ohyda dla innych cud - a dla mnie dziw nad dziwy i się nie zastanawiam tylko
przyjmuję do wiadomości, że są .
I są niezwykłe.
Reszta kwestia gustu - a o gustach się nie dyskutuje.

Mogę się bowiem np. kochać w szczerbatych blondynach z platfusem
i warkoczem ?
Kto mi zabroni mówić , że to piękne ?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pon kwi 07, 2014 19:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

Neigh pisze:(...)

- 160 echo serca ( ma być pokryte )

Na wszelki wypadek i dla przypomnienia - jak dotad za echo serca żadna wpłata nie wpłynęła

Tym samym zostało: 360 zł na dwa koty

A o co chodzi z tym echem serca ?
Osobno mamy wpłacać ?
Jeśli chodzi o mnie to wiadomo dysponujcie jak chcecie wpłatą.
Tytuł na konto jakiś musiał być - ale wy wiecie najlepiej jak rozdysponować.

Monika_Krk

Post » Pon kwi 07, 2014 19:28 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

Siem zgadzam jakę wieśniaczka w warkoczyku siedząca właśnie.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon kwi 07, 2014 19:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

Monika_Krk pisze:
Neigh pisze:(...)

- 160 echo serca ( ma być pokryte )

Na wszelki wypadek i dla przypomnienia - jak dotad za echo serca żadna wpłata nie wpłynęła

Tym samym zostało: 360 zł na dwa koty

A o co chodzi z tym echem serca ?
Osobno mamy wpłacać ?
Jeśli chodzi o mnie to wiadomo dysponujcie jak chcecie wpłatą.
Tytuł na konto jakiś musiał być - ale wy wiecie najlepiej jak rozdysponować.

echo serca zadeklarowała się pokryć moja znajoma (miała przekazać osobiście, ale w związku z tym, że Herezja zmienila miejsce pobytu przeleje na konto), tak że nikt nic wpłacać nie musi
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon kwi 07, 2014 21:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

Aleście się obruszyły - a chodźcie sobie w trzech warkoczach nawet i w kucyku na grzywce, co mi tam.
Kotkinsowi zalecam pozostanie przy francuskim.
Jeśli chodzi o wpływ na wygląd kobiety, dla mnie zwykły warkocz kontra francuski zawsze przegra 0:10.
Niestety, nigdy nie umiałam zapleść ani francuskiego, ani kłosa.
Raz, jeszcze w czasach szkolnych ciocia mi takiego francuskiego warkoczyka zaplotła, że o mało mi oczy z orbit nie wyszły - co zostało zresztą uwiecznione na licznych fotografiach z dnia owego.

Wiem, że zasadniczo długie włosy są łatwiejsze w utrzymaniu niż krótkie, ale raczej w długości do łopatek. Takie do pasa czy dłuższe to inna historia, moim zdaniem trudno je utrzymać, żeby dobrze wyglądały.
I nie wiem, jak WY wyglądacie - jak napisałam - JA nie widziałam jeszcze nikogo, kto wyglądałby dobrze we włosach dłuższych niż do pasa - tzn. włosy nie były na tyle ładne, żeby owe osoby je nosiły w takiej długości.
Miałam w liceum koleżankę z super włosami i u niej może by wyglądały świetnie, ale ona akurat nosiła do połowy pleców. Z kolei inna koleżanka z klasy nosiła takie do pasa/pośladków i naprawdę mogła sobie darować. Na szczęście w czasach studenckich obcięła do ramion i wyszło to jej wyglądowi na korzyść.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon kwi 07, 2014 21:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

Warkocz warkoczowi nierówny :mrgreen:

Moje włosy ledwo ramion sięgają, a jak dalej będzie mi je Grandzia podgryzać to będę łysa.

Zobaczcie jaką miseczkę mięska ma mój Grandziołek

Obrazek
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon kwi 07, 2014 21:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

ab. pisze:
Zobaczcie jaką miseczkę mięska ma mój Grandziołek

Obrazek

Wasia zjadłby to w 2 minuty, nikogo nie dopuściłby do michy i po rzeczonych dwóch minutach paczał by co podadzą po tej przystawce. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon kwi 07, 2014 22:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

A po czterech puścił prześlicznego pawika???
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon kwi 07, 2014 22:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- przeżyłam...!

W tym rozliczeniu nie ma wpłat na konto Dalii, no nie? Czy są jako część wpłaty od niej?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]