Moderator: Moderatorzy
No tak, jajeczne i łiskasowe poproszę :]edit_f pisze:Aniu, faktycznie zapisać ci któreś jajeczka?mamy: 1 sztukę jajecznych, 1 sztukę whiskowych i 1 sztukę orzechowych..
Annazoo pisze:No tak, jajeczne i łiskasowe poproszę :]edit_f pisze:Aniu, faktycznie zapisać ci któreś jajeczka?mamy: 1 sztukę jajecznych, 1 sztukę whiskowych i 1 sztukę orzechowych..
edit_f pisze:Annazoo pisze:No tak, jajeczne i łiskasowe poproszę :]edit_f pisze:Aniu, faktycznie zapisać ci któreś jajeczka?mamy: 1 sztukę jajecznych, 1 sztukę whiskowych i 1 sztukę orzechowych..
zapisuję i jakoś podrzucę
Annazoo pisze:edit_f pisze:Annazoo pisze:No tak, jajeczne i łiskasowe poproszę :]edit_f pisze:Aniu, faktycznie zapisać ci któreś jajeczka?mamy: 1 sztukę jajecznych, 1 sztukę whiskowych i 1 sztukę orzechowych..
zapisuję i jakoś podrzucę
![]()
A potem dorzuć coś na bazarku, ja znowu kupię i ...
paw pisze:no tak, ale ja tu wiszę nie wpłacona! wydawało mi się że przelewałam, biegnę sprawdzić!
3.04 przelała. 30 zł. (wielkanocne słodycze + podkładka pod kubek z logo MK z innego bazarku) pt.darowizna dla MAMY KOTA Kraków (paw)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości