tak wlasciwie nic o niej nie wiem - troche oszukalam mojego TZ (juz wiem co to znaczy

(ALE BIORE JA BEZ WZGLEDU NA WSZYSTKO

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ascalithion pisze:No, Ryśka to z wrażenia zapomniała wczoraj napisać, że przecież w środę do swojego domku trafił wspaniały, kochany Wergiliusz!![]()
![]()
![]()
Przyjechał po niego miły pan z bardzo miłą córeczką... Mam wrażenie, że Wergiliusz trafił do bardzo dobrego domu, już był u weta (!) i będzie miał mały zabieg, bo coś ma nie tak z trzecią powieką...No, ale szybkość działania opiekunów i ich sposób zaopiekowania się dobrze rokuje dla kocia...
![]()
![]()
![]()
Wergiliusz trafił w środę do domu dzięki Też_Kaśce i Jej TŻ - DZIĘKI![]()
![]()
A podziękowania tym większe, że tym samym transportem dotarła do mnie Nesca, która w ten sposób uniknęła trafienia do azylu
amidala pisze:rysiu ty sie nie pytaj tylko od razu gadaj na jakie koty kaskę możemy dać. To w końcu tak niewiele na odległość.
czekam na twoje info
ryśka pisze:amidala pisze:rysiu ty sie nie pytaj tylko od razu gadaj na jakie koty kaskę możemy dać. To w końcu tak niewiele na odległość.
czekam na twoje info
Iwono![]()
Jesteś więc opiekunką TRI, a Rafł nowej kotki-biedotki (jutro się dowiem czy dziewczyny już jej dały jakieś imię). Dziękuję!
amidala pisze: i żeby tradycyjnie szybko znalazły domek, nie ukrywam, że liczę tu na ten sam zbieg okoliczności , co zwykle
wacka pisze:Gdyby nie pw od Ryśki to pewnie bym nie doczytałaguła ze mnie. A tu takie wydarzenie Daga ma dom
Bardzo się cieszę
. Kolejne nieszczęście znalazlo swoją przystań.
W takim razie poproszę o następną biedę wirtualnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 108 gości