MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 05, 2014 20:10 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Dzika ruta, dziękuję za miłe słowa :1luvu: Rozpieszczamy Szpiegula, głaskamy dopóki on chce, a jak już ma dość, to delikatnie szczypie ząbkami albo uderza łapką :mrgreen:
kicikicimiauhau

Post » Sob kwi 05, 2014 22:52 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Szpieguś już zasnął w transporterku ,Śpi na boczku i chrapie na całą łazienkę ,z noska wychodzą mu takie "zielone ciąpy".Kurcze,jakie ciężkie jest życie kota na dworze,jeszcze w tak podeszłym wieku jak nasz staruszek.Widzę,że on jest strasznie umęczony tą wieczną włóczęgą,teraz dopiero tak naprawdę się wysypia,przez calutką noc cichutko śpi,nawet moje koty nie są tak spokojne w nocy jak on,on naprawdę jest grzeczny..biedulek oby jeszcze dane mu było pożyć w tym szczęściu długie lata...
kicikicimiauhau

Post » Sob kwi 05, 2014 23:03 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Nie kwi 06, 2014 9:25 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

kicikicimiauhau pisze:..biedulek oby jeszcze dane mu było pożyć w tym szczęściu długie lata...

Będzie dobrze, ma najlepszą opiekę jaka tylko może być :D
Poza tym miłość czyni cuda :1luvu:

Szpieg lubi mleko, prawda? Dobrze byłoby podawać mu takie o małej zawartości laktozy. Ostatnio pojawiło się w Biedronce (1 litr za 2,69 zł, w biało-niebieskim kartonie).
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie kwi 06, 2014 11:02 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Koniecznie muszę mu kupić to mleko,może dzisiaj jak pójdę z psem wieczorem ,to wstąpię,bo Biedronka niedaleko :wink: staruszek ma wilczy apetyt,zje wszystko co mu dam,przed chwilą zjadł surową pierś plus gotowana wątróbka plus Wita wet,teraz śpi,a jak wchodzę do łazienki to zaraz patrzy co znowóż niosę do jedzenia..ale już nie jest taki zestresowany może to jest zasługa royal canin calm...
kicikicimiauhau

Post » Nie kwi 06, 2014 11:37 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Moja Magnolia żadnego ogłupiacza nie dostawała, a po czasie też się uspokoiła - po prostu koty potrzebują czasu ;-) siedzi u Ciebie, jeść dostaje, głaskanie ma, nie musi się bać, że mu krzywdę zrobisz - nie dziwota, że mu trochę stres odpuszcza ;-)
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Nie kwi 06, 2014 17:52 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

gpolomska pisze:Moja Magnolia żadnego ogłupiacza nie dostawała, a po czasie też się uspokoiła - po prostu koty potrzebują czasu ;-) siedzi u Ciebie, jeść dostaje, głaskanie ma, nie musi się bać, że mu krzywdę zrobisz - nie dziwota, że mu trochę stres odpuszcza ;-)

:1luvu:
Troszkę zdjęć z kolacji:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
a tu jest ta przepuklina na jego brzuszku :(
Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Nie kwi 06, 2014 18:34 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Smacznego Szpiegusiu :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Nie kwi 06, 2014 20:51 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Szpiegulek już poszedł spać...bardzo uwielbia mokrą karmę,już od 6 rano na nią czeka,paszteciki znikają w zastraszającym tempie,po każdym daniu,dochrupuje całą miskę calma,straszny rekin z niego ...
Gdyby Ktoś chciał podarować staruszkowi karmę mokrą -saszetki lub paszteciki byłby bardzo szczęśliwy :1luvu: :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pon kwi 07, 2014 15:16 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Coś mokrego dla Szpieguska już w drodze :)

Labella

Od: Wto sie 21, 2012 21:58

Post » Pon kwi 07, 2014 15:58 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Pozdrowienia i kciuki dla Szpiegusia i jego domowników :ok: :ok: :ok: :ok: Zaglądam na wątek, ale często z doskoku, bez logowania, bo zazwyczaj w biegu. Jednak myślami i sercem jestem z Wami i moje kociaste także :wink:

slava

Od: Sob sie 27, 2011 22:07

Post » Pon kwi 07, 2014 18:11 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

slava pisze:Pozdrowienia i kciuki dla Szpiegusia i jego domowników :ok: :ok: :ok: :ok: Zaglądam na wątek, ale często z doskoku, bez logowania, bo zazwyczaj w biegu. Jednak myślami i sercem jestem z Wami i moje kociaste także :wink:

Dziękujemy za miłe słowa :1luvu:
Labella pisze:Coś mokrego dla Szpieguska już w drodze :)

Także dziękujemy - Szpiegul już od świtu czeka na pasztecik lub saszetkę :1luvu:
Szpiegus dziękuje wilhelm170 i Meteorologowi za wpła :1luvu: tę dla dziadzia 70zł
zdjęcia z kolacji:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Szpiegul dużo śpi, ale dba o swój wygląd i od rana dzisiaj się myje :) Z odwiedzinami wpadł dzisiaj Ferdek, było spokojnie, staruszek się popatrzył i ziewnął, jak zawsze przy spotkaniu towarzyskim.
na obiadek zjadł surową piers i dwa razy gotowane miesko. Po kazdym posilku chrupie.
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 7:23 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Dodałaś go do wątku staruszków? tego co w moim podpisie?
bo nie mam czasu przeczytać całości :oops:
To będzie piękny kot po odpasieniu i kosmetyce :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto kwi 08, 2014 11:29 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Szpiegul u nas zostaje, to taki wieczny tymczasik :smiech3: On się innych ludzi boi, zmiana miejsca byłaby dla niego dużym stresem.
Później napiszę więcej o dzisiejszym dniu i wstawię zdjęcia ;)
kicikicimiauhau

Post » Wto kwi 08, 2014 11:34 Re: Staruszek Szpieg - potrzebne kciuki, karma, wsparcie

Świetnie!!!! Wspaniała wiadomość. Szkoda, że tak mało jest na tym świecie ludzi o tak wielkim sercu. Kot staruszek, wydawać by się mogło bez szans. Trafił na cudownych ludzi!!! :1luvu:

Labella

Od: Wto sie 21, 2012 21:58

[poprzednia][następna]