Moderator: Estraven
Spilett pisze:Fotki już są, więc możesz się relaksować
Ewa L. pisze:Pojechałam po mamę na dworzec.Udało mi się złapać ostatnie 98B więc na dworzec dotarłam 40 min. przed czasem.Mama przyjechała . Nawet długo nie czekałyśmy na autobus Z10 , potem się przesiadłyśmy na tramwaj 9Ai i dojechałyśmy do domu. Kiedy szłyśmy już od tramwaju w kierunku naszego bloku doszłyśmy do wniosku że coś jest nie tak. Blok wydał nam się jakiś dziwny, ciemny......
Okazało się że blok jest ciemny bo nie ma światła. Musiałyśmy dźwigać ciężką walizę na 7 piętro po schodach.
Śmiałam się z mamy że powinna się cieszyć że na jej przyjazd mąż zafundował jej kolację przy świecach.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Pojechałam po mamę na dworzec.Udało mi się złapać ostatnie 98B więc na dworzec dotarłam 40 min. przed czasem.Mama przyjechała . Nawet długo nie czekałyśmy na autobus Z10 , potem się przesiadłyśmy na tramwaj 9Ai i dojechałyśmy do domu. Kiedy szłyśmy już od tramwaju w kierunku naszego bloku doszłyśmy do wniosku że coś jest nie tak. Blok wydał nam się jakiś dziwny, ciemny......
Okazało się że blok jest ciemny bo nie ma światła. Musiałyśmy dźwigać ciężką walizę na 7 piętro po schodach.
Śmiałam się z mamy że powinna się cieszyć że na jej przyjazd mąż zafundował jej kolację przy świecach.
no to miałyście zaprawę
MB&Ofelia pisze:Hejka, dziewczyny ludzkie i kocie! Pozdrawiamy z weekendu. Leniuchujemy, drzemiemy, kombinujemy przy kompie i zajadamy galaretkę z owocami. A co wy porabiacie?

Ewa L. pisze:Ale dzisiaj pusto na forum![]()
Gdzie się wszyscy podziali?
Balują, imprezują......i na forum pusto
barbarados pisze:Ewa L. pisze:Ale dzisiaj pusto na forum![]()
Gdzie się wszyscy podziali?
Balują, imprezują......i na forum pusto
Nockę odsypiają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 20 gości