Moderator: Moderatorzy
zabers pisze:nr 3 - kup teraz, poproszę
Justinna pisze:tunel za KT prosze
alessandra pisze:zabers pisze:nr 3 - kup teraz, poproszę
z podziękowaniem ślicznym -już zapisuję
meggi 2 pisze:alessandra pisze:zabers pisze:nr 3 - kup teraz, poproszę
z podziękowaniem ślicznym -już zapisuję
Ja w kwestii formalnej czy jak ja zaczęłam licytacje, to chyba opcja kup teraz nie może być, tylko już obowiązuje licytacja. Ale oczywiście autor bazarku decyduje.
Miodalik pisze:A jakies wymiary tej sukienki ? Dlugosc - maksymalna szerokosc w biuscie i biodrach ? Czy sugestia o nienoszeniu bielizny wynika z faktu b.mocnego przylegania sukienki do ciala ?
Justinna pisze:Olu no chetnie bym wziela ale sama mowisz ze on sie tunelu boi..wiec nie mogedawaj dane na przelew pokim przy kasie hehe
Miodalik pisze:Nieprzyzwoita sukienka jest naprawde rewelacyjnaale przerazilo mnie to dokladne przyleganie, nie jestem pewna czy aby jestem taką chodzaca doskonaloscia...
![]()
W ramach pomocy Stokrotce (moje koty Oki i Ramzes były nerkowcami "na starość") pozwole sobie zalicytowac nr 1...
Colette1985 pisze:Oleńko sukienka nr 6 prześliczna!A Stokrocia jutro wieczorem jedzie do Pani Doktor do Śremu i prawdopodobnie czeka ja poważny zabieg- także kciuki bardzo potrzebne!!! I oczywiście dziękujemy wszystkim- a Tobie w sposób szczególny za wszystko!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości