Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 02, 2014 20:46 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki :-)

tunel, jak widzę, już nieaktualny :(
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Śro kwi 02, 2014 20:48 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki :-)

galos3max, sekundy chyba zdecydowaly
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Czw kwi 03, 2014 14:12 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki :-)

zabers pisze:nr 3 - kup teraz, poproszę

z podziękowaniem ślicznym -już zapisuję :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw kwi 03, 2014 14:12 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki :-)

Justinna pisze:tunel za KT prosze :)

pięknie dziękuję :1luvu: Justinniu- dołożyć Parysa ? :mrgreen:

alessandra

Post » Czw kwi 03, 2014 16:53 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -jest kiecka;-

Olu no chetnie bym wziela ale sama mowisz ze on sie tunelu boi..wiec nie moge :twisted: dawaj dane na przelew pokim przy kasie hehe
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Czw kwi 03, 2014 17:40 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki :-)

alessandra pisze:

Ja w kwestii formalnej czy jak ja zaczęłam licytacje, to chyba opcja kup teraz nie może być, tylko już obowiązuje licytacja. Ale oczywiście autor bazarku decyduje.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw kwi 03, 2014 20:08 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -jest kiecka;-

A jakies wymiary tej sukienki ? Dlugosc - maksymalna szerokosc w biuscie i biodrach ? Czy sugestia o nienoszeniu bielizny wynika z faktu b.mocnego przylegania sukienki do ciala ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pt kwi 04, 2014 13:01 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki :-)

meggi 2 pisze:
alessandra pisze:

Ja w kwestii formalnej czy jak ja zaczęłam licytacje, to chyba opcja kup teraz nie może być, tylko już obowiązuje licytacja. Ale oczywiście autor bazarku decyduje.

meggi2
, przyjęłam formę zwyczajowa bazarków, z którymi się zetknęłam, czyli opcja kup teraz jako graniczna cena górna jest forma nadrzędną, zatem nawet w przypadku licytacji, kasuje ją - nie wstawiałam takiej informacji, gdyż po raz pierwszy wystąpiła taka wątpliwość , to uczy,że taka informacja w przyszłości na wszelki wypadek powinna być wpisana :wink:

alessandra

Post » Pt kwi 04, 2014 13:07 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -jest kiecka;-

Miodalik pisze:A jakies wymiary tej sukienki ? Dlugosc - maksymalna szerokosc w biuscie i biodrach ? Czy sugestia o nienoszeniu bielizny wynika z faktu b.mocnego przylegania sukienki do ciala ?

Dokładnie tak-bardzo przylega do ciała, tak,że widac każdą tasiemkę, chociaz materiał jest solidny, nie rodem z Chin, jak obecnie sie zdarza (czyli rozlatuje w rekach, a po praniu szmata), sukienka zakupiona w butiku greckim w Pradze. Raczej krótka,jak pamiętam :roll: z boku jest rozporek po lewej stronie, zamek z tyłu kryty jako przedłużenie wiązania.
Wymiary , które idealnie pasują to 96 w biuście i w biodrach , 63-65 w pasie -sie tak kiedyś miało -znaczy jakieś 20kg temu :lol:
Trzymałam ją ze względów sentymentalnych (dwa lub trzy razy włożona) :wink:

alessandra

Post » Pt kwi 04, 2014 13:43 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -jest kiecka;-

Justinna pisze:Olu no chetnie bym wziela ale sama mowisz ze on sie tunelu boi..wiec nie moge :twisted: dawaj dane na przelew pokim przy kasie hehe

ech, tak myslałam :? ,to może Tż chociaz na miesiac- gwarantowany bajzel jak przy Parysie, a nie boi sie tunelu :mrgreen:

pw posłane :wink:

alessandra

Post » Pt kwi 04, 2014 13:50 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -już dwie kiec

Oleńko sukienka nr 6 prześliczna! :ok: A Stokrocia jutro wieczorem jedzie do Pani Doktor do Śremu i prawdopodobnie czeka ja poważny zabieg- także kciuki bardzo potrzebne!!! I oczywiście dziękujemy wszystkim- a Tobie w sposób szczególny za wszystko!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Colette1985

Od: Śro wrz 11, 2013 13:32

Post » Pt kwi 04, 2014 13:55 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -już dwie kiec

hmm, bardzo smaczna kiecka - niestety nie dla mnie :twisted:

Przegorąco dziękujemy wszystkim za zakupki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zwłaszcza, że przed Stokrotką trudny czas:( Jutro pojedzie do mojej ukochanej wetki i tam zostanie kilka dni w szpitaliku. Okazało się, że niestety niezbędny jest zabieg rozmasowania jelit, oczywiście wymagający narkozy. Narkoza dla słabej i "nerkowej" Stokrotki to bezpośrednie zagrożenie życia :( Jednak jest to jedyna droga, która może przerwać jej cierpienie i dać szansę na normalne życie, na życie w ogóle (teraz nie ma łaknienia). Oczywiście megacolon się nie cofnie i Stokrotka będzie wymagała leków pobudzających perystaltykę jelit, lewatyw etc. Ale ma szansę na szczęśliwe życie i bardzo prosimy o kciuki za to :ok: :ok: :ok:

Słodka Stokrotka zaprasza na zakupki i obiecuje być dzielna :D :D :D

O widzę, że Sylwia już napisała :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt kwi 04, 2014 16:08 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -już dwie kiec

Nieprzyzwoita sukienka jest naprawde rewelacyjna :) ale przerazilo mnie to dokladne przyleganie, nie jestem pewna czy aby jestem taką chodzaca doskonaloscia... 8)

W ramach pomocy Stokrotce (moje koty Oki i Ramzes były nerkowcami "na starość") pozwole sobie zalicytowac nr 1...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pt kwi 04, 2014 16:56 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -już dwie kiec

Miodalik pisze:Nieprzyzwoita sukienka jest naprawde rewelacyjna :) ale przerazilo mnie to dokladne przyleganie, nie jestem pewna czy aby jestem taką chodzaca doskonaloscia... 8)

W ramach pomocy Stokrotce (moje koty Oki i Ramzes były nerkowcami "na starość") pozwole sobie zalicytowac nr 1...

no qrde się pytała tak dokładnie a potem co? Obrazek - przeca ja nic takiego złego nie napisałam Obrazek
Asiu, ona jak obciska, to figurę robi na model , no Obrazek
tak należy rozumieć , założysz etolę albo coś i gra,jak sie strachasz a po kielichu i tak się kształty rozmywają :mrgreen:

Przemyśl,to obniżym, bo szkoda kiecki aby dalej wisiała Obrazek :lol: zaznaczam nr 1 zawołanie -pieknie dziękuję :1luvu:

alessandra

Post » Pt kwi 04, 2014 17:21 Re: Tulinek zaprasza na bazarek dla Stokrotki -już dwie kiec

Colette1985 pisze:Oleńko sukienka nr 6 prześliczna! :ok: A Stokrocia jutro wieczorem jedzie do Pani Doktor do Śremu i prawdopodobnie czeka ja poważny zabieg- także kciuki bardzo potrzebne!!! I oczywiście dziękujemy wszystkim- a Tobie w sposób szczególny za wszystko!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Najważniejsze teraz, aby zabieg poszedł jak najlepiej i Stokrotka nie cierpiała tak, na zdjeciach widac to, co Joasia mówiła na temat jej charakteru -musi być naprawdę wyjątkowa i do tego burasia :1luvu: :1luvu:

Kciuki są nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alessandra

[poprzednia][następna]