ani odrobinęanulka111 pisze:Hyhy na razie to ona chodzi jak fretka

Za krótka za krótka, bo co kotek chciał sobie podbiec to się kończyłaanulka111 pisze:To nie za krotka smycz, to moj wzrok jest za powolny

Moderator: Estraven
ani odrobinęanulka111 pisze:Hyhy na razie to ona chodzi jak fretka
Za krótka za krótka, bo co kotek chciał sobie podbiec to się kończyłaanulka111 pisze:To nie za krotka smycz, to moj wzrok jest za powolny
ewkaa pisze:anulko my naprawde przygotowaliśmy sie do tego dokoceniaanulka111 pisze:A feliwaya w kontakcie masz wlaczonego?
U mnie tez bardzo pomogl w kontakcie pet remedyw jendym koncu mieszkania feliway, w drugiem pet remedy, spraye pod ręką + obroża feromonowa dla Gamisi (ale nie może jej juz nosić, bo sie drapie, za to kładę jej jak gdzieś śpi) i specjalny zestaw kropelek bacha na stress
już więcej (poza dalszym dopieszczaniem jej) "naturalnie" zrobić nie mogę - sama musi ogarnąć, że małe straszne nie jest, a może nawet przydatne
Zdecydowanie prościejKocurro pisze:ewkaa pisze:anulko my naprawde przygotowaliśmy sie do tego dokoceniaanulka111 pisze:A feliwaya w kontakcie masz wlaczonego?
U mnie tez bardzo pomogl w kontakcie pet remedyw jendym koncu mieszkania feliway, w drugiem pet remedy, spraye pod ręką + obroża feromonowa dla Gamisi (ale nie może jej juz nosić, bo sie drapie, za to kładę jej jak gdzieś śpi) i specjalny zestaw kropelek bacha na stress
już więcej (poza dalszym dopieszczaniem jej) "naturalnie" zrobić nie mogę - sama musi ogarnąć, że małe straszne nie jest, a może nawet przydatne
z facetami jest jakoś prościej
moi kocurowie nie potrzebowali żadnego z tych specyfików
Ale Fenris też histeryzował i był smutny na początkuKicorek pisze:To zależy - Diablik strasznie histeryzował, jak się Wilma wprowadziła, a zamieszkał z nami zaledwie trzy miesiące przed nią.
A wcześniej, jak on się wprowadził, to wszystkie kocice przyjęły go w zasadzie bezproblemowo, za to Domingo niby przyjął go dobrze, ale posmutniał i trochę trwało, zanim się rozkrochmalił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 502 gości