britta pisze:a ten dzikusek białaczkowy? żeby tylko nie rozniósł zarazy, nie daje mi to spokoju
on jest negatywny,spokojnie
watek moich kotów "Basinych"
viewtopic.php?f=13&t=161368
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
britta pisze:a ten dzikusek białaczkowy? żeby tylko nie rozniósł zarazy, nie daje mi to spokoju
meg11 pisze:W nocy przyszedł Zajączek i polizał ją w ucho![]()
meg11 pisze:Przecież zbliża się koniec miesiąca i kotów ma nie być. Zostało w piwnicy jeszcze 3.
violet pisze:wpis z 29 marca:meg11 pisze:Przecież zbliża się koniec miesiąca i kotów ma nie być. Zostało w piwnicy jeszcze 3.
Czyli później po odłowieniu jednego (i przenosinach do Bożeny), w piwnicy zostały jeszcze dwa "dzikuny".
Czy wiadomo coś na ich temat - czy są bezpieczne?
BOZENAZWISNIEWA pisze:/.../
tak:jeden kot został zabity
drugi kot dziki odłowiony okazal sie bialaczkowy,wiec jako 6-ty do mnei pzryjechał i skacze po scianach w mieszkaniu
kolejny dzikus niekastrowany skaczacy po scianach tez do mnei pzryjechał i został wypuszcony...ma jedzenie i buszuje po garazu
co do reszty nie wiem
violet pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:/.../
tak:jeden kot został zabity
drugi kot dziki odłowiony okazal sie bialaczkowy,wiec jako 6-ty do mnei pzryjechał i skacze po scianach w mieszkaniu
kolejny dzikus niekastrowany skaczacy po scianach tez do mnei pzryjechał i został wypuszcony...ma jedzenie i buszuje po garazu
co do reszty nie wiem
Dzięki za info. Czyli został 1 albo 2 piwniczaki, ale mogę się mylić.
Mam nadzieję, że radzą sobie jakoś, z pomocą Pana Michała.
I wielkie![]()
za białaczkowce pod Twoją opieką!
BOZENAZWISNIEWA pisze:Niestety jest wpis Nebbi na fb:
"Bazyli PILNIE potrzebuje domku, został sam w piwnicy!!! Najlepiej domek wychodzący..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], label3 i 88 gości