Moderator: Moderatorzy
Spilett pisze:Dużych zwycięzców, a więc Rillę i dilah, proszę o wybranie beneficjentów. W tym miesiącu zebraliśmy 280 zł.
Nie chcę nic sugerować, ale Ania z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=159953&p=10509881#p10509778 bardzo potrzebuje kasy na leczenie maleństw znalezionych z chorymi oczkami oraz własnej tymczaski, chorej Lusi
Jakby któraś z Was zdecydowała o przekazaniu dla Ani choćby pół marcowej puli, gwarantuję, że uratuje to życie więcej niż jednemu kotu
Miraclle pisze:Koty spryciarze jestem za![]()
Coś mi zaświtało![]()
![]()
Maj - wiosna.
Koty na łonie natury
Koty spacerowe, ogrodowe, balkonowe, okienne, w trawie, kwiatach - również tych doniczkowych![]()
Chyba takiego tematu jeszcze nie było.
EVA2406 pisze:[b]Karolek również pięknie dziękuje za docenienie przez Cioteczki jego słodkich minek [/b].
Ja dziękuję za głosy na Bezika [*]
Jednocześnie chciałam powiedzieć, że czuję pewną niesprawiedliwość z powodu umieszczenia pięknych portrecików zwycięzców w kwiatach i braku wśród nich Kropeczki, która zdobyła tyle samo głosów co Kicia Krakowianka. Powinny być dwa równorzędne miejsca.
Ewa L. pisze:EVA2406 pisze:[b]Karolek również pięknie dziękuje za docenienie przez Cioteczki jego słodkich minek [/b].
Ja dziękuję za głosy na Bezika [*]
Jednocześnie chciałam powiedzieć, że czuję pewną niesprawiedliwość z powodu umieszczenia pięknych portrecików zwycięzców w kwiatach i braku wśród nich Kropeczki, która zdobyła tyle samo głosów co Kicia Krakowianka. Powinny być dwa równorzędne miejsca.
Ależ Kicia i Kropeczka są razem na 5 miejscu.
Villentretenmerth pisze:Brawo Rillo07
Spilett.
Ode mnie ekstra stówka na Farcika. No tak poza konkursem.
Już wysłane. Farcikowi zdrówka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości