Kiedyś napisałam ci,chyba nawet pod zdjęciem Twoim z tatusiem Tsuli,że do twarzy ci z SOM

Moderator: Estraven
anulko my naprawde przygotowaliśmy sie do tego dokoceniaanulka111 pisze:A feliwaya w kontakcie masz wlaczonego?
U mnie tez bardzo pomogl w kontakcie pet remedy
wiem, że przeżyje - Fryga jakoś dała radę przy swoim pierwszym dokoceniu to i Dzidzia da tylko, że ja wymagania mam trochę większe niż przeżycie czy danie radę, ja chciałam kota dla Gaminy, ale ona musi mu pozwolić na zbliżenie sięMariaD pisze:Gamina musi sobie poukładać na spokojnie to co się w domu dzieje. Da radę. Jak ciotencja Bajra przeżyła dokocenie Sońką to i ona sobie poradzi. Na spokojnie.
ewkaa pisze:wiem, że przeżyje - Fryga jakoś dała radę przy swoim pierwszym dokoceniu to i Dzidzia da tylko, że ja wymagania mam trochę większe niż przeżycie czy danie radę, ja chciałam kota dla Gaminy, ale ona musi mu pozwolić na zbliżenie sięMariaD pisze:Gamina musi sobie poukładać na spokojnie to co się w domu dzieje. Da radę. Jak ciotencja Bajra przeżyła dokocenie Sońką to i ona sobie poradzi. Na spokojnie.
A doczytałaś poprzednie stronyanulka111 pisze:I? Gdzie relacja?
ewkaa pisze:
A ale Tsula kończy dzisiaj 4 miesiące
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 641 gości