Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicikicimiauhau pisze:PILNIE poszukuję transportu do weta z Rybnika do Gliwic. W godzinach 13-20 przyjmuje nasza pani doktor, a ja niestety nie posiadam auta, taksówka jest bardzo droga, a w autobusie dużo ludzi, więc Szpieguś mogłby się baćChciałabym, żeby wet go obejrzał, zrobił badania, zobaczył nosek.Bardzo proszę o pomoc
beata1973 pisze:kicikicimiauhau pisze:PILNIE poszukuję transportu do weta z Rybnika do Gliwic. W godzinach 13-20 przyjmuje nasza pani doktor, a ja niestety nie posiadam auta, taksówka jest bardzo droga, a w autobusie dużo ludzi, więc Szpieguś mogłby się baćChciałabym, żeby wet go obejrzał, zrobił badania, zobaczył nosek.Bardzo proszę o pomoc
Kto pomoże??
RC Calm własnie wysłany, pani z poczty mówi,że powinien dotrzeć pojutrze.
Meteorolog1 pisze:Szpieguś smacznego. Jedz na zdrowie i pozbieraj się jeszcze![]()
![]()
Iburg pisze:Chyba lepiej sie czuje?.
Dlaczego aż do Gliwic?
kicikicimiauhau pisze:PILNIE poszukuję transportu do weta z Rybnika do Gliwic. W godzinach 13-20 przyjmuje nasza pani doktor, a ja niestety nie posiadam auta, taksówka jest bardzo droga, a w autobusie dużo ludzi, więc Szpieguś mogłby się baćChciałabym, żeby wet go obejrzał, zrobił badania, zobaczył nosek.Bardzo proszę o pomoc
Chiara pisze:Chyba zadowolony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BelegUS, Google [Bot] i 48 gości