Srebek jest przekochany.Tylko że ta wiosna znowu daje mu w kość. Skończyłam kuchnie.rano spojrzałam na snieżno zimno białę sciany i pomyslalam-jakie ja mam szare okna.
Z kwesti ułatwiania sobie zycia to bardzo mi pomogl podpatrzony gdzies pomysł naciągania worka na smieci na kuwetęmalarską Po zakończeniu malowania worek do smieci i nie papram się z myciem kuwety
dzisiaj już znacznie lepiej. Bo do wczoraj było zakocykowanie się na posłanku dzisiaj nawet chciała sprawdzićco duzy kot ma w misce.Duży kot nie chciał a by mały piesek mu sprawdzał I pacnął pieska łapą.Piesek zrozumiał-temu kotu nie wyjadamy. Ale o dużym kocie to pozniej
na to liczę.Wczoraj została wyniańczona na wybiegu dla psów przez małą dziewczynkę.Tę małą dziewczynkę wczesniej widziałam, jak z mamą przyszła i z psem na kontrolę do lekarza w schronie.Bo przecież Kraków mały jest. Najwazniejsze że Pixi na widok dzieci już nie szczeka, tylko domaga się głasków uff Bo było cięzko.
Ona młodziutka, to jeszcze się wszystko zmienia w charakterze. Farcik nie lubi chłopców w wieku ok. 10-12 lat - bardzo nie lubi Sztywnieje jak go dziecko chce pogłaskać. Z tym, że dziewczynce pozwoli się pogłaskać a chłopcu nie.