ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2014 18:14 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

Bożenko, puszczać ogłoszenie Kajusi na fb i www, rozumiem?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro mar 26, 2014 18:26 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -piękne panny na wydaniu str.39 :-)

lista wsparcia na marzec :

1. Chłopczyk u lidka02 Obrazek
wątek: viewtopic.php?f=1&t=155036&start=1470

-zabieg na drugim oczku
forma rozliczenia : karma

Żuczek Obrazek białaczkowy kotek niedowidzący, pozostał po zmarłej - objęty specjalnym patronatem Klubu Ślepaczków w kwocie 60zł /miesiąc -dt Bożena z Wiśniewa
wątek viewtopic.php?f=1&t=160351&start=405
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro mar 26, 2014 19:42 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

alessandra pisze:Bożenko, puszczać ogłoszenie Kajusi na fb i www, rozumiem?

ma juz na fb...wszedzie gdzie sie da...

Na sercu mi lezy Rikki ze schroniska we Wroclawiu,juz miałam sie po niego zgłosic jak mi mała dowieźli.
Gdyby ja ktos dobry.kochany adoptowal moglabym tego czarnusia biednego zabrac do nas :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw mar 27, 2014 13:01 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -piękne panny na wydaniu str.39 :-)

Kajusia lada moment powinna sie pojawić na fb slepaczków -mam nadzieje,że tel. aktualny? :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw mar 27, 2014 21:11 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -piękne panny na wydaniu str.39 :-)

alessandra pisze:Kajusia lada moment powinna sie pojawić na fb slepaczków -mam nadzieje,że tel. aktualny? :wink:

Kaja nie jest do adopcji,została mi przekazana na DS(nie wiedzialam),dlatego udalo się ja zabrać,wiec ogłoszenie nieaktualne.Jest zaniedbana,jest karłowata do dalszej diagnostyki jeszcze.Jako,że wiedzieli,ż emam koty slepe udalo się mala u mnie umiescić.Tyle chyba.Krew się lala dzisiaj u weta(moja i wetki)pokazała ile ma sily,dziki dzik się objawił w tak malym cialku...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt mar 28, 2014 23:52 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -piękne panny na wydaniu str.39 :-)

Ja z kolei przywitam się niosąc dobre wieści, miód dla oka i serca.
Wklejam foto-relację z domu Laluni - ślepinki z Nowego Folwarku. :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie mar 30, 2014 11:40 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -piękne panny na wydaniu str.39 :-)

Zosik, cudna jest :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Nie mar 30, 2014 16:24 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -piękne panny na wydaniu str.39 :-)

:)

Żuczek sleputek juz od wczoraj u mnie,dizsiaj idzie z restza białaczek do mieskzanka,ale noc spędził w domku.Jest najmniejszy z wsyztskich kotów,biedniusi bardzo.Dał się pzrytulic ,wypiescic,najadł się i teraz spi...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto kwi 01, 2014 7:24 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -wiosenne porządki str. 39

Lalunia urocza jest :1luvu:
Za Żuczka :ok: :ok: :ok:

Dziewczyny, takie pytanie mam:
czy rude uszka trzeba zabezpieczać jakoś przed słońcem?
Białe to wiem, że trzeba, a rude?
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto kwi 01, 2014 7:49 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -wiosenne porządki str. 39

Ja mam rude nie zabezpieczam,nie wiem czy trzeba.Miałam Maciusia wolno żyjącego kota,kolor buro pasiasty z białym.Kiedyś się wystraszyłam bo uszy w środku zrobiły się ciemno żółto,pomarańczowe.
Myślałam ,że to żółtaczka/kiedyś był otruty i otruty odszedł/.Ale wetka powiedziała że to od słońca.Rzeczywiście cały czas leżał na dachu.

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Wto kwi 01, 2014 9:48 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -wiosenne porządki str. 39

Cudne, wiosenne foteczki :1luvu:
Żuczek bezpieczny :1luvu:
Słonecznie w wątku naszym :D

Jeśli chodzi o uszka rudasków, to są bardzo wrażliwe. Idealnie byłoby więc chyba zabezpieczać, a przynajmniej pilnie obserwować :wink: .
Moje wychodzące do woliery chłopaki radzą sobie bez filtrów, ale jednak wiele czasu spędzają w cieniu lub w domu.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 01, 2014 9:53 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -wiosenne porządki str. 39

To się zaopatrzę w jakiś krem z filtrem 50 dla dzieci, myślę, że taki chyba wystarczy.
U mnie dziewczyny całymi dniami wylegują się na balkonie w słońcu. Kitka ma czarne uszka, ale CikCik ma jedno czarne, drugie rude dlatego zastanawiałam się czy nie trzeba go zabezpieczyć.
Obrazek

nelka83

Post » Wto kwi 01, 2014 10:22 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -wiosenne porządki str. 39

nelka83 pisze:To się zaopatrzę w jakiś krem z filtrem 50 dla dzieci, myślę, że taki chyba wystarczy.
U mnie dziewczyny całymi dniami wylegują się na balkonie w słońcu. Kitka ma czarne uszka, ale CikCik ma jedno czarne, drugie rude dlatego zastanawiałam się czy nie trzeba go zabezpieczyć.

Pozwolę sobie przesłać buziole w CikCikowe uszka :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 01, 2014 10:42 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -wiosenne porządki str. 39

jerzykowka pisze:
nelka83 pisze:To się zaopatrzę w jakiś krem z filtrem 50 dla dzieci, myślę, że taki chyba wystarczy.

Pozwolę sobie przesłać buziole w CikCikowe uszka :wink: :D

Ojej, jak miło :)
Ciucia pięknie dziękuje przesyłając swoje nieustanne mruczando :1luvu:

Obrazek

TŻ pożerał kurczaka, a TŻ-ta stado wzrokiem :twisted:
Sępy :lol:

Obrazek
Obrazek

nelka83

Post » Wto kwi 01, 2014 11:35 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -wiosenne porządki str. 39

nelka83 pisze:...