magdaradek pisze:chyba chciałaś Kasiu napisać RÓWNE traktowanie wszystkich futer, a nie różne, prawda?
Moderator: Estraven
magdaradek pisze:chyba chciałaś Kasiu napisać RÓWNE traktowanie wszystkich futer, a nie różne, prawda?
Do syczenia się stosuję. Nawet na Saszę działa. Zobaczymy jak będzie dalej. Na razie Cookie odniosła jeden uraz. Ale Pani Doktor przy okazji sobotniej wizyty powiedziała że się zagoi i w końcu któraś musi skapitulować. Swoją drogą to nie wiem kiedy Cookie się obiła bo cały czas jestem z nimi ja albo moja mama... dziewuszyska...
. Od dwóch dni dostaje jakiś magiczny zastrzyk, który nieźle rozgania stan zapalny w pyszczku Forka. A po nim od razu widać że czuje się lepiej. Jest na tyle dobrze że ma apetyt. Razem dzielą miejsce do jedzenia z Cookie, która już prawie na niego nie syczy. Oczywiście "wredna małpa" królowa Sasza je gdzie indziej bo nadal jej towarzystwo nie pasuje. Nadal na nas jest na fochana ale zaczęła sama przychodzić na miźki wiec chyba jej po woli przechodzi. 

Nadal czekamy na przełom w sprawie Sasza-Cookie. Oby jak najmniej krwawy...
...
, moja na zawsze [*]magdaradek pisze:monmar pisze:
rozbawiło mnie to zdjęcie, bo Cookie wygląda jakby jej skrzydełko urosło

dilah pisze:Jak na Waszych zdjęciach przyglądam się tym gremlinom to one wcale takie brzydkie mi się nie wydają

izka53 pisze:magdaradek pisze:monmar pisze:
rozbawiło mnie to zdjęcie, bo Cookie wygląda jakby jej skrzydełko urosło
dokładnie....te chudziutkie, wygolone ciałko i to jedno piórko - cudo![]()
Sliczna na mała biedulka jest, ciekawe, jak rozkwitnie, bo Forest to już tak całkiem, całkiem![]()
![]()
aamms pisze:dilah pisze:Jak na Waszych zdjęciach przyglądam się tym gremlinom to one wcale takie brzydkie mi się nie wydają
Bo one ładne som.. i zawsze były..
A już całkiem prywatnie - dla mnie ich największy urok tkwi w zestawieniu:
mina - foch stąd do Australii albo jeszcze dalej i jednocześnie - cuuudny, rozmruczany, stoicki spokój..
. Cookie na razie zachowuje się jak rozbrykana nastolatka. Ale za to jest najsłodsza do miziana bo zawsze chętna i nie trzeba się prosić...
, moja na zawsze [*]

ruru pisze:- mój ulubiony gatunek- ogolony persik z puszkiem na ogonku z salonu CC
dilah pisze:Tak na prawdę uważam, że nie ma brzydkich istot, troszkę napisałam na przekór![]()

, moja na zawsze [*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 27 gości