WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 31, 2014 11:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

Kotkinsiu, w wiadomościach Miauowych masz ode mnie wiadomość z wiadomością od Kotki Wodnej (jak ślicznie po polskiemu mi zdanie wyszło :lol:).

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon mar 31, 2014 12:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

MIAUWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zamówiłyśmy w USA Azodyl dla Lalka.
Przyszło , wszystko ok.
Ale w Poznaniu na cle panie nie miały czasu i się rozpuściło. Bo Azodyl musi być w temperaturze do 5 stopni ,a panie na cle miały zaległości, więc się rozpuściło.
W dodatku głupie ci** nie chcę nam wpuścić Azodylu do Polski, bo są tam dwa składniki nie zarejestrowane w Unii Europejskiej.
Teraz, po rozpuszczeniu to sobie ogólnie mogą to w tyłek wsadzić.
400 zł poszło się bujać.

Nie mam słów.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon mar 31, 2014 13:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

O w pysk :evil:
Pewno wyszły z tym składnikiem, żebyś nie zażądała odszkodowania za zniszczenie
bo generalnie to tam chyba nie ma składników u nas nieużywanych jako suplementy diety, chyba, że same kapsułki
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon mar 31, 2014 13:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

O żesz miauwa!!! 8O
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon mar 31, 2014 13:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

Podobno na przesyłce nie napisano ,że musi być w określonej temperaturze.
Jutro zobaczymy. Jeśli nie napisali, to odsyłamy i niech nam firma z USA zwraca kasę.
Zrobimy zdjęcia.

Czy ja będę musiała ciągnąć Lalka do Neski do Warszawy?
Jego to będzie kosztowało kilka miesięcy życia, on się tak stresuje...
Co za ku***two!!!!!!!!!!

Nienawidzę , nienawidzę głupich ci*** urzędniczek z cła!!!!!!!!
Co za bezmyślne kretynki!!!!!

Edit: czy u tej Neski nie można tak normalnie kupić?
Pojechać i kupić?
To jest jakaś masakra!!!

Taizu, one sprawdziły , tam są trzy składniki, dwa nie zarejestrowane w Unii.
No można się w tyłek ugryźć! :evil:

kotkins

Post » Pon mar 31, 2014 13:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

Jak do nas przychodzą odczynniki, które muszą być w określonej temp., raz , że są odpowiednio spakowane, w styropianowe kartony, a dwa to mają oznaczenia na tych opakowaniach o temp. przechowywania
Nie pozwól się naciągnąć :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon mar 31, 2014 16:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

kotkins pisze:MIAUWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zamówiłyśmy w USA Azodyl dla Lalka.
Przyszło , wszystko ok.
Ale w Poznaniu na cle panie nie miały czasu i się rozpuściło. Bo Azodyl musi być w temperaturze do 5 stopni ,a panie na cle miały zaległości, więc się rozpuściło.
W dodatku głupie ci** nie chcę nam wpuścić Azodylu do Polski, bo są tam dwa składniki nie zarejestrowane w Unii Europejskiej.
Teraz, po rozpuszczeniu to sobie ogólnie mogą to w tyłek wsadzić.
400 zł poszło się bujać.

Nie mam słów.

Cholera jasna :(
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon mar 31, 2014 16:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

Magda, ale wiele osób sprowadza ten lek i jakoś nie mają problemów - sprawdź dokładnie, bo panie mają swój interes.....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 31, 2014 17:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

Jeśli nawet wyproszę w urzędzie celnym to mi i tak dadzą go w temperaturze pokojowej a ja dopłacę jeszcze 100zł cła.
A lek wyrzucę. To bakterie, działają w temperaturze powyżej 5 stopni, aktywując się. Więc one już działają i wkrótce obumrą.
A ja miałam zapas leku do września.
MIAUWA!!!!!

A tak - jeśli rzeczywiście jest szansa ,że nie oznakowano przesyłki co do temperatury -to może zwrócą te 400zł z firmy w której kupiłyśmy Azodyl.
JAK sprowadza to dr Neska?
JAK mam to kupić od niej nie narażając Lalka na potworny stres jazdy do Warszawy ?
NIE WIEM.
A bardzo bym potrzebowała wiedzieć!!!!! :evil:

kotkins

Post » Pon mar 31, 2014 18:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 31, 2014 18:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

Ale co ma mi to zmienić Iza?
Wszystkie fakty są mi znane...

kotkins

Post » Pon mar 31, 2014 18:36 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

zesz MIAUWA.

Wcięło całe rozliczenie- CAŁE. A takie piękne było..........Kurna olek. Nie mam teraz tyle czasu, żeby znów usiąść i to wszystko elegancko spisać.......Myślałam że ew. dopiszę............a tu nici trzeba od początku..............a wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

No trudno dziewczęta - musicie w takim razie jeszcze trochę poczekać. Nie sądzę, żebym dziś dala radę.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon mar 31, 2014 19:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

No dobra to pracowicie jeszcze raz:

Monika_krk - 100 zł
Karolina - Brwinów ( brak nicka ) - 20 zł
Nemezis - 30 zł
Hikora - 50 zł
Błekity Irys - 50 zł
Lilua 20 zł
Gertaaa - 30 zł
ab. 50 zł
Alienor 30 zł
Dalia 105 zł
Hikkiko - 50 zł
alma -uk 30 zł
Shira 30 zł
Annenke 20 zł
Jasmina 200 zł
floxanna 50 zł
izka 53 15 zł
Mb i Ofelia 30 zł
kfiatek1983 50 zł
korbacz9 100 zł
ewiczka 50 zł
aleksandr_doln 30 zł
Bolkowa 50 zł
Megrita 50 zł
Słupek 50 zł
Czupurka 30 zł

Razem: 1320zł

wydano 300 - na białą
400 - na szarą
100 - szczepienia Herezji

800 zł

Zostało: 520 zł

- 160 echo serca ( ma być pokryte )

I jak się nie rąbnełam to się zdziwię. Błagam Was

a. sprawdzcie wpłaty, czy komuś źle nie napisałam
b. nicki niektóre pisałam z pamięci - uprasza sie o wyrozumiałość/ew. poprawki. Zwłaszcza te osoby, które ich nie podały w przelewach. Pozostałe osoby, które chcą, zeby im imiona na nicki to proszę o kontakt
c. podliczcie kwoty........

Skany wkleję jak tylko mój TZ mi je zrobi ( musi zamazać dane ) bo ja nie umiem.......
Ostatnio edytowano Wto kwi 01, 2014 7:30 przez Neigh, łącznie edytowano 2 razy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon mar 31, 2014 20:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie

To ja zwyczajowo dodam ,że NIE zakładam nowego wątku!!!! :mrgreen:

P.S. Mój pomysł jest taki ,że ja wkleję to rozliczenie na początek nowego wątku plus rozliczenie Dalii bo myślę ,że zbiórka nierządnic zakończona?
Ja mam pomyślną wiadomość: Maurycy zadomowił się w nowym domu. Pojutrze jadę odwiedzić (i poznać!) futrzaka.
Nowa persoholiczka chyba się złamie i zapragnie towarzystwa dla Mau.
Ale to z czasem.

A ja się zastanawiam nad CZYMŚ.
Ale ciiii....
Ostatnio edytowano Pon mar 31, 2014 20:20 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

[poprzednia][następna]