OTW11-Adapciaki f.83-85 ; Tak sobie żyjem...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 29, 2014 6:38 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Rada radę goni i na pewno się uda.

U nas było wczoraj deczko wetowosko. Pojechała na przegląd Mynia co rankiem nam zaświergoliła jak rasowy solista rockowy. Jako panikara czekałam tylko na wybicie 11 godziny by podyrdać do naszej wetki . Pojechał i Drops celem obadania czy futro i on maja się dobrze. Zawsze to lżej myśleć, że przebieg benzynowy ma sens przy więcej niż jednym kocie. :mrgreen:
Mysia trzyma się. Stan (o dziwo jak dla mnie) nie jest zły. Dostaje uodparniacze i mamy obserwować kota.
Drops odrasta i też wsio jest ok. Grzeczny był bo nie podjął próby zeżarcia wetki.

Będąc w domu pozwalam kotom siedzieć w siatkach :wink: na oknie i chyba to Mysiałka ruszyło. Mimo wszystko zimno jest.

Pingwiny przychodzą w komplecie. Za to w kotłownianych nie ma czarnej koteczki już jakiś czas.Martwię się. Barak ożarty z chrupek a na nowo naszykowanym posłanku kłaki kocie są.
Moje cudne, wojskowo-zielone kocie porteczki chyba zatęskniły za bucikami i planują wybrać się do Portkowego Nieba. Smyrało mnie już jakiś czas zimnymi owiewkami po cellulitowych udzikach. Ale dziś podmacałam je i opatrzyłam okiem bystry. Siem przetarły, rozdziurzyły... Zaraz będę świecić niewymowną skórką pomarańczową. Czas popatrzeć za następcą. :cry:
Przeszły deczko w swym portkowym życiu. Nie jedna zimę widziały, nie jeden płot pokonały...Emerytury nastał czas.

Beatce i Gutkowi dziękuję za pięknego maila i fotki :1luvu:

Wracam do wyra. Rudolf mnie obudził już o 3 rano a moje zbesztanie go za skoki po klacie, dało sygnał czeredzie ,że czas ruszać do pokarmowego boju. Wygrali. :? Śniadanie bandzie zaserwowane zostało wcześniej. Dziki też wcześniej zaliczyłam. Ale ich żadna godzina nie zaskoczy. Są na posterunku zawsze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 29, 2014 6:43 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

a ja zwariowałam (jak zwykle) w sprawie zmiany czasu. Spokojnie, to dopiero nadchodzącej nocy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 29, 2014 6:44 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

MalgWroclaw pisze:a ja zwariowałam (jak zwykle) w sprawie zmiany czasu. Spokojnie, to dopiero nadchodzącej nocy.

To czas zmieniaj? 8O
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 29, 2014 10:02 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Tak. Nie cierpię zmiany czasu. Do przodu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 29, 2014 11:38 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

MalgWroclaw pisze:Tak. Nie cierpię zmiany czasu. Do przodu.

Szlag, muszę iść wcześniej do dzików bo ludzie zaczną się wcześniej kręcić.
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 29, 2014 21:33 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

MalgWroclaw pisze:Tak. Nie cierpię zmiany czasu. Do przodu.

Ja normalnie też nie, ale moje dziecię wstaje ostatnio najpóźniej o 5 rano :twisted: , więc chociaż przez tydzień jest szansa, że może będzie się budzić o 6 :wink: .

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Nie mar 30, 2014 7:31 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

No to może się narażę ale ja bardzo lubię zmianę czasu do przodu :roll:
Chociaż rozumiem, że nie o czas letni Wam chodziło tylko o zabranie godziny snu.
Ja mam zegarek biologiczny :mrgreen: i już od tygodnia budzę się godzinę wcześniej ( tak co roku mam) więc dla mnie
jak znalazł, że tej godzinki ubywa.
Gucik własnie rozszarpuje mi matę łazienkową a ja jestem bardzo zadowolona :ryk: , bo już wiem z czego drapak mu zrobić, aby zostawił
moje ledwo co spłacone fotele i kanapę w spokoju - one mają takie miękkie obicia po bokach. Mata wytrzymuje :ok:
Widziałam w internecie jak dziewczyna zrobiła drapak właśnie z takiej maty i sznurkiem po prostu obwiązała.

Asiu, Gucik to mega zabawowy kociak ! Zabawi się wszystkim, bez wyjątku.
Tak jak namawia p.Ewa, muszę załozyć mu wątek, to zobaczycie co on porabia u nas.

Asiu, jak Dropsik ? Były jakieś wieści z nowego domku? Oby zadomowił się tak szybko jak Guciolek :ok:

P.S Bardzo dziękuję za wszystkie rady nt wklejania, Asię przepraszam za zaśmiecenie jej wątku :oops:
Ja dobrze wklejałam,bo śprytna jezdem tylko w ustawieniach trzeba było coś pozmieniać.

Beata

bb0702

Od: Czw lis 02, 2006 14:15

Post » Nie mar 30, 2014 13:35 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Asiu tyle robisz dla zwierząt, ten link to właśnie pokazanie że jest sens tego co robisz.

http://www.wykop.pl/link/1928524/psiak- ... du_element
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie mar 30, 2014 18:35 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Beatko, nie zaśmiecasz wątku. Każdy kto ma chęć pisać, dzielić się swoimi przemyśleniami jest mile widziany. A o Guciku każdy chętnie poczyta. Mały lubił się bawić, choć dopiero zaczynał się otwierać. Ale u nas tałatajstwa wiele i koty czasem mają wewnętrzne hamulce.

No i wydało się. Drops pojechał do DS i czekam niecierpliwie na wieści. Z reguły piszę o domku jak już napłyną :wink:

Agnesce dziękuję za podwózkę mnie i kota. Janusz w pracy weekendowo jest i jakoś terminu zgrać z DS nie mogliśmy.
Drops ma kolegę , rudego Ryszarda.I dwoje fajnych Dużych. W promocji dostał dodatkowo wielki balkon, osiatkowany i dostępny. Jemu brakuje takiego wyjścia na powietrze.
W domku, po wypuszczeniu nie widać było wielkiego stresu. Oblazł całą chatę łącznie z blatami i stołem na niezbyt małych nożynkach. Poocierał się o nogi Dużych. Po wtykał nochala w kąty wszelakie.
Z łażeniem kota po wysokościach miałam mega wpadkę. Ja tutaj klaruje jaki Dropsik grzeczny, bo po blatach nie łazi notorycznie a po stole to tylko jak na okno się chce dopchać. A on w trakcie tych słów lekko i z gracją powskakiwał wszędzie w gary zaglądając. :oops:

Mam wielką nadzieję,że dogadają się z Rysiem.I z Dużymi.
Proszę potrzymajcie kciuki za Dropsika by szybko się zaaklimatyzował.

Bądź szczęśliwy dzieciaku :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 30, 2014 18:40 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

No to za Dropsika i czekamy na wieści z domów :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 30, 2014 19:41 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Od Dropsa wieści nie ma.
Mam nadzieję, że brak wieści to dobre wieści.
A przyroda pospieszyła się. Zadziałała.
W ramionach Danki przyszedł do nas kot... Biało-rudy pełno jajeczny chłopiec. Dorosły i brudny .
Szlag
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 30, 2014 19:51 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Niezly numer... Szybko zastepstwo przyszlo.

Dropsio na pewno niezle sobie radzi, ale mysle, ze spokojnie mozesz zadzwonic z pytaniem. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie mar 30, 2014 19:56 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Uuu, szybko poszło 8O
A Danka to taki Kombajn do zbierania kotów z okolicy jeśli pamiętasz Kombajn do zbierania kur po wioskach :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 30, 2014 20:01 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Agneska pisze:Niezly numer... Szybko zastepstwo przyszlo.

Dropsio na pewno niezle sobie radzi, ale mysle, ze spokojnie mozesz zadzwonic z pytaniem. :)

Zastępstwo, które trzeba odrobaczyć, zaszczepić, wykastrować... A kasa pusta.
Czeka nas zabieg paszczęki Pikusia.

Napad Haninkowy na bank rozwiał się na razie. Chyba ,że sami planują bez podziału łupów :mrgreen:

Szlag z taką podmianką. :( Słyszałaś wczoraj Janusza i jego zdanie. Wychodząc minął się z kotem w przejściu i łykając przekleństwa polazł do pracy.

Kot jest wysmarowany smarem samochodowym. Grzał się?

Duzi Dropsa mieli dziś jakieś plany wyjściowe wiec może to jest przyczyną milczenia. Choć brak wieści to dobre wieści...Chyba.
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 30, 2014 20:13 Re: OTW11-F:14/16.Co nam przyszłość przyniesie?

Asiu, wiesz, ze sterylke zrobimy.
Ostatnio edytowano Pt kwi 25, 2014 14:46 przez Agneska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]