SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 28, 2014 14:37 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

mk999 pisze:
Bungo pisze:Dziewczyny - mam wielka prośbę. Jeśli kot, który ma być ogłaszany pójdzie wcześniej do domu, dajcie znać, jeśli się o tym dowiecie. Do południa w niedzielę mogę podmienić ogłoszenie.
A z domu dla Milusia i Wani bardzo się cieszę :D

Wania jest znowu w schronisku , bo Pani jest nim rozczarowana , nie przychodził na kolana.
Pik też wrócił.

:evil: :evil: :evil: :evil: powinien ową panią kopnąc w dup.... :evil: kretynka

jak sie czuje chester? żyje? jak jej wyniki? :cry: biedna malutka
Kotka Milka

Post » Pt mar 28, 2014 14:47 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Puk, puk - czekam na decyzję, info i zdjęcia. Jutro wieczorem muszę zrobić ogłoszenie....

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt mar 28, 2014 19:13 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-z ... -578497975 506271914

Wczoraj zaginął kot - osiedle Jagiellońskie. Znaki szczególne lewa przednia łapka to kikut, ok 4 kilo wagi (średnio-mały) Wabi się Stachu, lecz nie reaguje na swoje imię, może być w szoku. Boi się ludzi, jest dziki ale śpiewający, ma ok 4 lat. Ktokolwiek by widział jest proszony o kontakt z Basią
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt mar 28, 2014 19:24 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Bungo pisze:Puk, puk - czekam na decyzję, info i zdjęcia. Jutro wieczorem muszę zrobić ogłoszenie....

Szukam zdjęcia Żaka i nie mogę znaleźć.

Czester jest za TM.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pt mar 28, 2014 19:32 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

A Malasezja?

Bungo

Post » Sob mar 29, 2014 8:23 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Bungo pisze:A Malasezja?

https://picasaweb.google.com/1007204919 ... 4231217330

33/03/14 Malasezja , biało bura koteczka, ma ponad 10 lat , wysterylizowana .Jest bardzo delikatna , drobnej budowy. Kicia jest spokojna, większość czasu w schronisku spędza na parapecie spoglądając na 'wielki świat'. Mogła być kotem wychodzącym.W stosunku do ludzi jest miła, lubi być głaskana. Od innych kotów raczej trzyma się na dystans. Już raz była adoptowana ze Schroniska, jednak po kilku dniach została oddana z powrotem . Malasezja nie ma szczęścia.Została drugi raz adoptowana i porzucona, miała mieszkać w bloku a została znaleziona na terenie Firmy gdzie błąkała się od miesiąca może więcej, jest trochę przeziębiona ale nadal kocha ludzi.

mk999

Post » Sob mar 29, 2014 14:01 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Dzięki!

Bungo

Post » Sob mar 29, 2014 21:29 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie mar 30, 2014 8:32 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Kowal , Ząbek mają domy.

mk999

Post » Nie mar 30, 2014 9:18 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Jak ma na imię bura puchatość z albumu w poście wyżej?

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Nie mar 30, 2014 12:40 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Chcialbym sie przywitać i jednocześnie przeprosić jeśli moje pytanie powinnam byla zadac w innym temacie. Pomyslalam jednak, że jesli jest to wątek dotyczący kociakow ze schroniska w Krakowie to może jest wieksze prawdopodobieństwo trafienia na właściwą osobę. Orientujecie się może czy na terenie osiedli znajdujacych się w okolicach Mistrzejowic zajmuje się ktoś dokarmianiem zwierzaków? Najbardziej interesuje mnie obszar znajdujacy sie w polu ograniczonym ulicami: Izydora Stella-Sawickiego, Mieczysława Medweckiego, Marii Dąbrowskiej i Aleją Generala Władysława Andersa. Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Jeszcze raz przepraszam jeśli wprowadziłam zamieszanie.

pommette

Od: Czw mar 27, 2014 14:25

Post » Nie mar 30, 2014 19:13 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

pommette pisze:Chcialbym sie przywitać i jednocześnie przeprosić jeśli moje pytanie powinnam byla zadac w innym temacie. Pomyslalam jednak, że jesli jest to wątek dotyczący kociakow ze schroniska w Krakowie to może jest wieksze prawdopodobieństwo trafienia na właściwą osobę. Orientujecie się może czy na terenie osiedli znajdujacych się w okolicach Mistrzejowic zajmuje się ktoś dokarmianiem zwierzaków? Najbardziej interesuje mnie obszar znajdujacy sie w polu ograniczonym ulicami: Izydora Stella-Sawickiego, Mieczysława Medweckiego, Marii Dąbrowskiej i Aleją Generala Władysława Andersa. Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Jeszcze raz przepraszam jeśli wprowadziłam zamieszanie.

Tak są karmiciele i osoby mieszkające w tym rejonie zajmujące się kotami ,w czym miałyby pomóc.

Bury kocur to Puszek , ma 10 lat.

mk999

Post » Nie mar 30, 2014 21:02 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

W tamtych okolicach zaginął bury kocurek (prawdopodobnie ok. 18 marca). Z relacji właściciela był to kot, który lubił przesiadywać w ogródku przy bloku i bał się oddalać od domu. Do tej pory nie było żadnego odzewu w jego sprawie. Pomyślałam, że może dobrym pomysłem byłoby udać się w rejony dokarmiania i rozejrzeć się zanim. Ja jednak nie orientuję się w tamtej okolicy stąd moja prośba o pomoc w tej sprawie. Czy jest możliwość uzyskania informacji gdzie i w jakich godzinach mogłabym kogoś spotkać? Może jakaś osoba dokarmiająca zwróciła uwagę na pojawienie się nowej mordki.

pommette

Post » Nie mar 30, 2014 22:24 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

pommette pisze:W tamtych okolicach zaginął bury kocurek (prawdopodobnie ok. 18 marca). Z relacji właściciela był to kot, który lubił przesiadywać w ogródku przy bloku i bał się oddalać od domu. Do tej pory nie było żadnego odzewu w jego sprawie. Pomyślałam, że może dobrym pomysłem byłoby udać się w rejony dokarmiania i rozejrzeć się zanim. Ja jednak nie orientuję się w tamtej okolicy stąd moja prośba o pomoc w tej sprawie. Czy jest możliwość uzyskania informacji gdzie i w jakich godzinach mogłabym kogoś spotkać? Może jakaś osoba dokarmiająca zwróciła uwagę na pojawienie się nowej mordki.

Kota trzeba też poszukać w Fundacjach np. Zwierzęta Krakowa, Stawiamy na Łapy.

mk999

Post » Nie mar 30, 2014 22:44 Re: Schronisko KRK- najpilniej domki: Anastazja i Pyśka

Dziękuję, skontaktuję się z nimi. Do tej pory starałam się kontrolować pojawianie się nowych zwierząt w schronisku i na różnego typu portalach z ofertami zwierząt do adopcji lub które zostały znalezione. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

pommette

[poprzednia][następna]