Lubisz koty i kocie zabawy? Twoje dziecko potrzebuje szalonego i bardzo żywiołowego przyjaciela? Poznaj Rumcajsika! Ten mały rozbójnik potrafi rozbawić do łez. Wszędzie go pełno, sam wskakuje opiekunce na kolana i domaga się pieszczot. Do szczęścia brakuje mu jeszcze tylko Ciebie, czyli kochającego opiekuna na dobre i na złe. Mamy nadzieję, że już w tym momencie wiesz, że pragniesz go mieć u siebie. To bardzo młodziutki kotek. Urodził się około 20 czerwca 2013 r. Ponadto musisz wiedzieć, że Rumcajsik potrafi korzystać z kuwety. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Istne cudo! Kontakt w sprawie adopcji: tel. 519-689-130, e-mail: adopcje@jokot.pl
Prześliczny malutek . Będziemy podnosić smyka, żeby go Domek wypatrzył .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
martynab pisze:Zasiedział się troszkę w domu tymczasowym (nie u mnie) i myślę, że czas na adopcję.
Tak to już jest z tymi tymczasami, czasem zasiedzą sie na chwilkę, a czasem na dłużej . Rumcajsik to taka mała słodyczka, napewno Domek go w końcu wypatrzy .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Rumcajs od 2 tygodni mieszka ze mną Wygląda na to, ze się dobraliśmy, chociaż początki z Dizlem (moim pierwszym kociakiem) nie wyglądały różowo. Ale już jest dobrze, chłopaki się dogadują.
Kachat - dzięki Ja się nie spodziewałam, że będzie sielanka na starcie, ale poziom agresji Dizla-rezydenta mnie trochę przeraził. Grunt, że już mu przeszło teraz traktuje Rumcajsa jak przerośniętą zabawkę, która nie waha się oddać, jak Dizel przegnie.
Ostatnio edytowano Śro kwi 02, 2014 14:37 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Kotka w DS - przenoszę na Koty