TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 27, 2014 11:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrowie całej ferajny :ok: :ok: :ok: :ok: I za powodzenie przy łapance :ok: :ok: :ok: .
I jakbyś miała kogoś z Carrefourem lub by ktoś z Katowic do Ciebie jechał to w Carrefourze znów flądra strzałozębna po dysze :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 27, 2014 18:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Dopiero doczytałam, ja mogę pomóc w łapance ale musiałybyśmy zgrać termin, bo w najbliższym czasie często wyjeżdżam.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw mar 27, 2014 21:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Agulas74 pisze:Dopiero doczytałam, ja mogę pomóc w łapance ale musiałybyśmy zgrać termin, bo w najbliższym czasie często wyjeżdżam.

Super :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 27, 2014 22:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Mamy wyniki krwi Noemi , nie sa najlepsze leukocyty rosną z kazdym badaniem i ma ich juz 3.500 tyś , bo w ostatnim czasie miała kilkakrotnie badana krew , bo i padaczka i inne problemy ze zdrowiem , na szczęście białaczka została wykluczona , jesteśmy umówieni za około tydzień na odrobaczanie , i zobaczymy co dalej ... Dzis czuje sie dobrze , ale jeszcze do pełnej formy nie doszła ... Fibuś przy okazji obcinania miał też pobraną krew i ma podwyższony wyniki wątrobowe i będzie na lekach ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 27, 2014 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Kopiuje z wątku Noemi :):):)

Ania G pisze:Kilka zdjęć Noemi z naszej wizyty u Justyny :)

Ech.. Noemi to cuuudowny kot szkoda,że ciągle ma pod górkę :(

Naprawdę podziwiam Justynę za to,że obdarza te koty nie tylko dobra opieką ale również miłością i czułością angażując w to całe swoje życie..

Obrazek

Najwyższa Kocia Izba Kontroli i jej Przewodnicząca - Noemi ;)

Obrazek

Obrazek

Czyścioszek ;)

Obrazek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 27, 2014 23:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Kciuki za Noemi, Fibisia i kazdego Tyskiego Mruczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Aniu super zdjecia! Noemi przepiekna i jak zawze na pierwszym planie! Ach jak ja WAm zazdraszczam tej wizyty! Cudownie jest Justy :D

A ile prezentow kociaste otrzymaly! super! :ok: az lza sie kreci ze sa takie wspaniale osoby :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw mar 27, 2014 23:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Wklejam kilka zdjęć z wizyty u Justyny i jej zwierzyńca :)

Urocza Noemi :)

Obrazek

Skarbuś Wincenty :)

Obrazek

" Nóżko co z tego,że jesteś niesprawna i tak Cię kocham " <3

Obrazek

Wieczorna joga ;)

Obrazek

Ślicznotka Gaja :)

Obrazek

Obrazek

Gaja i Etna " Co TY opowiadzasz? Mamy przejść na wegetarianizm ?! " ;)

Obrazek

" Ech nastały ciężkie czasy i przyszło nam warzywka jeść " ;)

Obrazek

Węgielek :)

Obrazek

Obrazek

Bartuś - zasuwa tak jak niejeden zdrowy kot może sobie tylko pomarzyć :)

Obrazek

Rudzielec Miki :)

Obrazek

Maksiu ADHD ;)

Obrazek

Fibuś staruszek - niestety on też ma problemy z nietrzymaniem moczu i zdarza mi się popuścić .

Obrazek

Koteczka bez ogonka Maja

Obrazek

Bona :kotek:

Obrazek

Nadia

Obrazek

i tu niestety pamięć mi szwanuje i nie pamiętam imienia tego Łobuza :oops: ;)

Obrazek
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Pt mar 28, 2014 0:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Ile wspanialych zdjec :love: :love: :love: :love: :love:

przy kazdym krzyczalm : o jejku! to moj/moja ukochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Alez ja tesknie zaWami tyskie mruczki :(

Ale zdjecia chociaz powalaja byc troszke blizej :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Justys jestes wielka ze dalas Im szanse na zycie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Post » Pt mar 28, 2014 8:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Cudne, kochane zwierzaki :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt mar 28, 2014 11:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 28, 2014 12:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Aniu dziękuje za wstawienie fotek zwierzaczków :1luvu:
A na ostatniej fotce jest charakterny truj łapek Czort :ok:

A wczoraj nas do weta zawiozła kochana miko_bs a po wecie poszłyśmy na bardzo długi spacer z Larą Etną i wulkanem Maksiem , i mimo bardzo intensywnego spaceru Maks po powrocie był nadal aktywny :twisted: , zresztą Etna też , jedynie Laryska padła ze zmęczenia od razu :twisted: Potem jeszcze miko_bs wyszła na chwilkę z Fibim a w domu to kociaste miały zabawę i mizianki , a tez juz jesteśmy umówione na piątek do weta na wizytę z Noemi .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 28, 2014 16:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:Aniu dziękuje za wstawienie fotek zwierzaczków :1luvu:

A wczoraj nas do weta zawiozła kochana miko_bs a po wecie poszłyśmy na bardzo długi spacer z Larą Etną i wulkanem Maksiem , i mimo bardzo intensywnego spaceru Maks po powrocie był nadal aktywny :twisted: , zresztą Etna też , jedynie Laryska padła ze zmęczenia od razu :twisted: Potem jeszcze miko_bs wyszła na chwilkę z Fibim a w domu to kociaste miały zabawę i mizianki , a tez juz jesteśmy umówione na piątek do weta na wizytę z Noemi .

Ja chce do Was! :crying: :crying: :crying: :crying:

AgaS1987

Post » Pt mar 28, 2014 21:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

No spacer się przydał, bo wczorajszy dzień był taki zamulasty, że nic tylko sie położy i spać. Na szczęście psiaki nie dały nam zasnąć:D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob mar 29, 2014 23:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Aniu dziękuje za wstawienie fotek zwierzaczków :1luvu:

Ja chce do Was! :crying: :crying: :crying: :crying:

Aguś zapraszamy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 29, 2014 23:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Dziś kolejny raz wywalono bezdomniaczkom miskę z wodą :(:(:( A tego kulawego juz tydzień nie widzę :(:(:( A wczoraj odkryłam nowa kryjówkę z nowym kotem :(:(:( i tam już też karmie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]