Melcia23 pisze:Jakie słodkie kociaczki.
dzięki

witamy na forum, cieszę się że do mnie pierwszej zajrzałaś

w pierwszej części jest całe mnóstwo zdjęć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Melcia23 pisze:Jakie słodkie kociaczki.
Ewa L. pisze:Mój kot szaleje. Już mi krowiaste zrzuciło pudełko z chusteczkami.
isabell36 pisze:obiecane zdjęcia z PYRKONU
młoda zrobiła całe 4 zdjęcia (ale i tak była lepsza od Maupy) ale jednego nie chciało mi się obracać,
jeszcze dziamdzia zamiast zrobić tuż po przebraniu i pomalowaniu - zrobiła już po kilku godzinach trwania imprezy, gdzie wszystko oklapło i się osypało ... no może oprócz piórek na biuście i moje dziecko wygląda jakby miseczkę D miało
isabell36 pisze:Hejka, witajcie dziewczyny![]()
Mireczko - ja liczyłam na taki makijaż jak mi Samanta pokazywała w necie - taki z krwawymi łzami ... dlatego jestem troszkę zawiedziona, a doklejki są z piór - podobno godzinę doklejała żeby jakoś wyglądało
mir.ka pisze:isabell36 pisze:Hejka, witajcie dziewczyny![]()
Mireczko - ja liczyłam na taki makijaż jak mi Samanta pokazywała w necie - taki z krwawymi łzami ... dlatego jestem troszkę zawiedziona, a doklejki są z piór - podobno godzinę doklejała żeby jakoś wyglądało
zerknęłam na postać Mag necie ,Samanta lepiej od niektórych wyglądała
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:Hejka, witajcie dziewczyny![]()
zerknęłam na postać Mag necie ,Samanta lepiej od niektórych wyglądała
dzięki, przekażę jej
a strój był wymyślony tydzień przed PYRKONEM bo pierwotnie miała się przebrać za kogoś innego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości