TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 18, 2014 23:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:(
Czy ktoś kto mieszka blisko pomoże w łapance?

Jak się Fibiś miewa? :ok: :ok: :ok: za dziadeczka.
Jak reszta stadka?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 19, 2014 17:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze::(
Czy ktoś kto mieszka blisko pomoże w łapance?

Jak się Fibiś miewa? :ok: :ok: :ok: za dziadeczka.
Jak reszta stadka?

Przed chwilka byłam z psami to miski znów zniknęły :evil: , a Czarnego nie było widać, nie dam rady sama go łapać , bo to może być nawet kilka godzin czekania a ja w domu mam masę roboty przy pampersowacach i nie moge ich na wiele godzin samych zostawić :(:(:( Czy ktoś pomoże w lapance :?

A Fibuś ma ciężko z wstawaniem , ale jak już sie rozkręci to jakoś idzie , jednak w przyszły wtorek jedziemy do weta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 19, 2014 21:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

A może Edano ma jakąś akcję? Łapie koty na sterylkę czy coś takiego?

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Czw mar 20, 2014 0:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

miko_bs pisze:A może Edano ma jakąś akcję? Łapie koty na sterylkę czy coś takiego?

Oni głównie tym sie zajmują i jeśli możesz to napisz do nich ...

Ponad godzinę temu byłam karmić bezdomniaczki i w momencie kiedy jak juz sie schylałam do okienka , to jakiś kretyn puścił petardy a że byłam z Larą to był dla niej prawdziwy koszmar ... Potem jak byłam z Etna to był tylko czarny a po drugiej stronie bloku przerażony łaciaty z mocno kulejącą łapką , bez pomocy nie dam rady im pomóc , czy naprawdę nikt z Tychów nie jest w stanie mi pomóc w łapance ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 25, 2014 21:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Przypominam o bazarku z kartkami viewtopic.php?f=20&t=161175&p=10496065#p10492208 dochód zostanie przeznaczony na pomoc Tyskim Mruczkom :)

a jak tam się miewają podopieczni Justyny?...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto mar 25, 2014 23:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

LSVC pisze:Przypominam o bazarku z kartkami http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20 ... #p10492208 dochód zostanie przeznaczony na pomoc Tyskim Mruczkom :)

Polecam karteczki! Przepiekne!

I dolaczam sie do pytania, co u Tyskich mruczkow? :ok: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro mar 26, 2014 0:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:
LSVC pisze:Przypominam o bazarku z kartkami http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20 ... #p10492208 dochód zostanie przeznaczony na pomoc Tyskim Mruczkom :)

Polecam karteczki! Przepiekne!

I dolaczam sie do pytania, co u Tyskich mruczkow? :ok: :1luvu:

Na bazarki prawdziwe cudeńka :ok: :ok: :ok:

A co u nas :
Wincenty kilka dni temu dostał carthophen , a dzis Fibi dostał lek przeciw bólowy drogi i daje sie go najpierw co 2-3 tyg potem co miesiąc a w czwartek bedzie golony , dosłownie ale w premedykacji bo to kiler :mrgreen:
Noemi miała smolisty kupal , ale ogólnie jest ok u domowych :)

Ale źle sie dziele u bezdomniaczków , ktoś mi przegania koty , ktoś mie zdemolował budkę , koty znikaja a jeden z nich bardzo kulejue i pilnie szukam kogoś do pomocy w łapaniu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 26, 2014 9:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok:

Justyna a jak Ty się czujesz?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro mar 26, 2014 19:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Co to się dzieje na Tychach, że komuś koty zaczęły przeszkadzać:/

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro mar 26, 2014 20:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Petka pisze::ok: :ok:

Justyna a jak Ty się czujesz?

Nie najlepiej , jak tylko odzyskam ubezpieczenie biore sie za badania ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 26, 2014 20:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

miko_bs pisze:Co to się dzieje na Tychach, że komuś koty zaczęły przeszkadzać:/

Nie mam pojęcia o co tym człekokształtnym potworom chodzi i dlatego trzeba je wyłapać, a i próbować je oswajac , a jeslisie nie da to juz nie wiem , ale i tak nie mam nikogo do pomocy , jedynie Ania obiecała pomóc ale jeszcze nie wiemy kiedy , obiecała tez że odwiezie nawet do sąsiedniego miasta po akcji , ale nikt nie chce pomóc :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 26, 2014 20:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Noemi znów źle :( :( :( byłyśmy u weta , Noemi tam miała pobrana krew i od razu zbadany poziom cukru , ma podwyższony , i to będzie jeszcze do ponownego badania , będzie też badana krew z rozmazem , jest trochę blada , dostała zastrzyk rozkurczowy , witaminy i przeciw bólowy ,i leki do domu , będzie tez trzeba zrobić Noemi testy na białaczkę i odrobaczyć , ale nie tak jak całe stado tylko czymś innym , nie wiem czym bo mi to z głowy umknęło ... A jak wróciłam do domu o 18 tej od razu wykąpałam ją , nadal jest słaba :(:(:( Ale jak by tego było mało to Matyldzia znów sie dusi i musiała dostać steryd :(:(:(
A jutro Fibi bedzie obcinany w premedykacji i będzie miał tez pobierana krew , bedzie sie działo :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 26, 2014 22:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: :ok: Za Noemcię i Matyldzię.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 26, 2014 22:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Jejku Dziewczynk kochane zdrowka Wam zycze! mocno kciuki trzymam za wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i dolaczam sie do prosby o pomoc w lapaniu kotkow! czy naprawde 8O nikt z Tych nie moze pomoc?!

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw mar 27, 2014 11:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:Jejku Dziewczynk kochane zdrowka Wam zycze! mocno kciuki trzymam za wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i dolaczam sie do prosby o pomoc w lapaniu kotkow! czy naprawde 8O nikt z Tych nie moze pomoc?!

Ciezko jest z tymi łapankami :(:(:(

A z dobrych wiesci to Noemi czuje sie znacznie lepiej , Mayldzia tez :):):) a za godzinę jedziemy do weta i do fryzjera z Fibim ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]