Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2014 15:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Pannice raz odwracają się z odrazą od misek i ich zawartości (barf z gęsią, mrauwa! :evil: ), raz wciągają nosem wszystko co znajdzie się w zasięgu pyszczydeł. Ofelia ma nowe ulubione legowisko - w szufladzie z reklamówkami. Twierdzi, ze stanowczo wygodniejsze niż rozkopane wyrko z wiercącą się Dużą; szkoda tylko że nie grzeje, jak dekoder.
Duża ma w robocie żądzę ciężkiego mordobicia. Niestety, osoba której należy się to mordobicie, jest kilkaset kilometrów dalej.
Blkoning w domciu mamy codziennie. Nawet mokra śniezyca pannicom nie przeszkadza. Mam nadzieję, że nie przeszkadza też mojej sałaci i ziółkom.

Mam dylemet - walerianka czy piwo? Na rozluźnienie po kolejnym bardzo ciężkim dniu w pracy... Bo oba na raz chyba nie pasują...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro mar 26, 2014 15:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Podzielam żądzę ciężkiego mordobicia :twisted:
Ofelia ma trochę racji . Reklamówki sie nie kręcą :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro mar 26, 2014 15:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

W pewnej chwili sama miałam ochotę zmienić miejsce zalegania (nie spania, bo nie spałam, tylko leżałam i sie wierciłam). Nerwy z całego dnia wychynęły z zakamarków, w dodatku reumatyzm w nodze dawał czadu :evil:

A właśnie, zapomniałam napisać. Mój kuzyn i jego narzeczona wpadli na genialny pomysł - chcą wziąć ślub na Cyprze! A ja mam być świadkiem!
Urwał nać, czy oni zapomnieli, ze ja mam lęk wysokości???!!! Zaczynający się od wysokości stołka!!!
jak niby miałabym się dostać na ten zakichany Cypr???!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No i poza pracowymi mam też nerwy "rodzinne" :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro mar 26, 2014 15:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Mnie boli prawe kolano . Chyba tak reumatycznie :wink:
Nerwy tylko pracowe . Rodzinnie na razie spokój .
Cypr ... Hmmm ... To już Twoja decyzja . Choć brzmi zachęcająco .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro mar 26, 2014 15:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

sspox ja mam mega lek wysokosci a w samolocie luz, w ogole tego nie czuje...blednik masz walniety wiec na podroz kilo dropsow i nie bedzie zle...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro mar 26, 2014 17:48 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Carmenita i Ksiąsznu oraz Duża -witamy bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Śro mar 26, 2014 18:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Na wypadek jakbyś do mnie nie zaglądała w najbliższym czasie - znów flądra strzałozębna w Carrefourze po dychu. O ile kupisz napisz czy Twoim pannicom też tak smakowała (gotowana) jak mojemu stadku :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 26, 2014 20:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB&Ofelia pisze:Pannice raz odwracają się z odrazą od misek i ich zawartości (barf z gęsią, mrauwa! :evil: ), raz wciągają nosem wszystko co znajdzie się w zasięgu pyszczydeł. Ofelia ma nowe ulubione legowisko - w szufladzie z reklamówkami. Twierdzi, ze stanowczo wygodniejsze niż rozkopane wyrko z wiercącą się Dużą; szkoda tylko że nie grzeje, jak dekoder.
Duża ma w robocie żądzę ciężkiego mordobicia. Niestety, osoba której należy się to mordobicie, jest kilkaset kilometrów dalej.
Blkoning w domciu mamy codziennie. Nawet mokra śniezyca pannicom nie przeszkadza. Mam nadzieję, że nie przeszkadza też mojej sałaci i ziółkom.

Mam dylemet - walerianka czy piwo? Na rozluźnienie po kolejnym bardzo ciężkim dniu w pracy... Bo oba na raz chyba nie pasują...

Ja w takich sytuacjach nie mam dylemata: zdecydowanie wolę piwo. Lalejana jest dobra najwyżej dla Inki

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro mar 26, 2014 20:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Piwo :ok:

Mogę być Twoją osoba towarzysząca na Cyprze?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro mar 26, 2014 20:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

ab. pisze:Piwo :ok:

Mogę być Twoją osoba towarzysząca na Cyprze?

Też chcę :twisted: :twisted: :twisted:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro mar 26, 2014 20:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

barbarados pisze:Mnie boli prawe kolano . Chyba tak reumatycznie :wink:
Nerwy tylko pracowe . Rodzinnie na razie spokój .
Cypr ... Hmmm ... To już Twoja decyzja . Choć brzmi zachęcająco .

Mnie bolało lewe kolano :?
Cypr brzmi zachęcająco. Chętnie bym się wybrała. Samochodem, autobusem, ciuchcią, promem, kajakiem, na pieszo... Byle nie samolotem!!! :crying: :crying: :crying:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro mar 26, 2014 20:34 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

A mi się marzy wyprawa do Portugalii. Pieszo. Nijak inaczej.

MaryLux

Post » Śro mar 26, 2014 20:34 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

shira3 pisze:sspox ja mam mega lek wysokosci a w samolocie luz, w ogole tego nie czuje...blednik masz walniety wiec na podroz kilo dropsow i nie bedzie zle...

Ja na samą myśl o samolocie mam miękkie kolana i początek dolegliwości jelitowych :strach:
Moja ciocia mówi, że łyknę sobie coś na odwagę i będzie ok. Ale ja nie jestem w stanie aż tyle wypić! :evil:
(PS. Z moim błędnikiem ok, ale za to mam astygmatyzm i podwójne widzenie. Tyle że z zamkniętymi oczami też się boję wysokości)
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro mar 26, 2014 20:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Alienor pisze:Na wypadek jakbyś do mnie nie zaglądała w najbliższym czasie - znów flądra strzałozębna w Carrefourze po dychu. O ile kupisz napisz czy Twoim pannicom też tak smakowała (gotowana) jak mojemu stadku :ok: .

Już doczytałam o tej flądrze. Zastanawiam się, jak by tu się dostać do tego "kerfura". Bo w Koszałkowie to cała wyprawa na drugi koniec miasta :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro mar 26, 2014 20:36 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB&Ofelia pisze:
shira3 pisze:sspox ja mam mega lek wysokosci a w samolocie luz, w ogole tego nie czuje...blednik masz walniety wiec na podroz kilo dropsow i nie bedzie zle...

Ja na samą myśl o samolocie mam miękkie kolana i początek dolegliwości jelitowych :strach:
Moja ciocia mówi, że łyknę sobie coś na odwagę i będzie ok. Ale ja nie jestem w stanie aż tyle wypić! :evil:
(PS. Z moim błędnikiem ok, ale za to mam astygmatyzm i podwójne widzenie. Tyle że z zamkniętymi oczami też się boję wysokości)

Witaj w klubie.

MaryLux

[poprzednia][następna]