WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 19, 2014 14:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Mogę tez dostać numer konta?
Przeprowadziłam się właśnie, dopiero mam internet, umknęło mi kilka dni, ale na wątku cała epoka :cry:
Coś tam dorzucę; trzymam kciuki za wszystkie kociaste :ok:
I kto tu mruczy<- to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie
kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

hikora

Od: Czw sie 23, 2012 5:36

Post » Śro mar 19, 2014 16:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

villemo5 pisze:To dziwne, ale śniła mi się ta kotka. Lizała sobie łepki z moją psychiczną brytką 8O

Czyżby znak z góry? :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 19, 2014 18:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Lalek niestety bez progresu. Wyniki na poziomie poprzednich.
Liczyłam na poprawę...
W nocy wymiotował.
Będziemy się płukać podskórnie.
Weterynarz usilnie przekonuje mnie do karmienia go karmami nerkowymi i mówi ,że te wyniki to "wina mięsa"
Żeż...

Zamawiałam dziś przeróbkę kuchni do nowego domu i wcale się nie cieszyłam - miałam jedną myśl: "czy Lal z nami tu będzie?"
Jedyna dobra rzecz, to fakt ,że od poprzedniego płukania minęło aż 4 dni, więc jest szansa, że trochę płukany utrzyma wyniki...i pożyje.

A on po powrocie do domu, wygłodzony biedak (od rana na czczo, bo badania) domagał się mięska i sam zjadł.
U weta wmusiłam mu trochę karmy nerkowej.
Biedny puchaty rudzielek...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro mar 19, 2014 18:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Kotkins - Lalek będzie tam z Wami mieszkał. Będzie wychodził do ogródka i cieszył się trawką w wolierze. Wyniki powoli, ale się poprawią. Na pewno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 19, 2014 19:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Kotkinsie, trzymam wielkie kciuki za Lalka. Choć tyle mogę. Nie poddawaj się, kot się jak widać nie poddaje, co najwyżej ma gorsze dni.
Tak na marginesie, moje ostatnio też słabo jedzą. Miałam już wizję wpychania Ofelii mięsa do pyska, bo przecież ona taka chudzinka, delikatna księżniczka. Wizja trochę odpłynęła... Dziś u weta Ofelia została zważona. "Chudzinka" moja waży 4.250 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro mar 19, 2014 19:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

POLEGŁAM.:-)))))))))))))
Leżę i kwiczę. Otóż udalo mi się wreszcie obejrzeć wpłaty na koty. O tym, ze jesteście niewiarygodne, niesamowite, że zawsze można na Was polegać.......to jakby jasne.

Ale.........TO mnie przerosło. Poniej niektóre tytuły wpłat:

"MIAUWA"
"wiadomo na co"
"na FANABERIE"
"tańczyłam na rurze na rzecz niebieskiej"
"za nierząd"
"na koty z papierami, żeby grube i zdrowe były na pohybel ostracystom"
"dla niebieskiej na waciki"

Ja pierdziunkam:-) jesteście powalone:-) I to jak...........:-)!!!!!!!!!!!!!! I za to Was kocham:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro mar 19, 2014 19:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Laleczek jeszcze Cię zaskoczy :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro mar 19, 2014 19:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

hihihi brakło tylko "za Herezje......." hihihi

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro mar 19, 2014 19:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Jestem powalona i dobrze mi z tym :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro mar 19, 2014 19:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

W moim rankingu wygrała "MIAUWA"... :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro mar 19, 2014 20:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Ożeż miauwa nać! I dobrze, parafrazując: bo kto wariatowi zabroni :twisted:
Taniec na rurze :ok:
Niezła ta korespondencja bankowa;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Śro mar 19, 2014 20:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Hikiko pisze:Ożeż miauwa nać! I dobrze, parafrazując: bo kto wariatowi zabroni :twisted:
Taniec na rurze :ok:
Niezła ta korespondencja bankowa;]

Dziękuję za uznanie, to ja na rurze tańcowałam :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Śro mar 19, 2014 21:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

A mówią, że praca w banku jest nudna...
Też jestem ciekawa - ktoś już kiedyś się zastanawiał - czy ktoś w banku czyta tytuły wpłat.
Teraz to obciach będzie zrobić przelew i wpisać "na kotka". Ja też będę musiała coś wymyślić, a nie, jak zwykle "na cele statutowe".

Jakkolwiek z nierządem w tytule wpłaty to uważajcie, bo pamiętajcie, że chociaż na własny użytek można sobie uprawiać, ile wlezie (sorry, to samo tak dwuznacznie wyszło), to czerpanie korzyści z cudzego nierządu jest już przestępstwem (art. 204 par. 2).
W wersji dla leniwych wklejka:
Art. 204.
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, nakłania inną osobę do uprawia-nia prostytucji lub jej to ułatwia,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Karze określonej w § 1 podlega, kto czerpie korzyści majątkowe z uprawiania prostytucji przez inną osobę.
§ 3. Jeżeli osoba określona w § 1 lub 2 jest małoletnim, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro mar 19, 2014 21:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh wisisz mi info (skan papierka też poproszę - może się przydać bo jestem coraz bliżej nawiązania kontaktu) :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro mar 19, 2014 21:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

dalia pisze:Neigh wisisz mi info (skan papierka też poproszę - może się przydać bo jestem coraz bliżej nawiązania kontaktu) :wink:

Wiem wiem już nawet do tego siadłam. Opiszę Ci w mailu

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]