Moderator: Estraven
Ode mnie smacznego i oby tak dalej: wołowinka, fileciki i inne frykasy dla naszego kochanego koteczka
A tak jeszcze zapytam może by naszemu Wojtusiowi jakiś lek na odwodnienie podać, żeby ten brzuszek go nie obciążał, wtedy jednak trzeba by było mu pić strzykawką podawać, coby się nie odwodnił - ale jak je smacznie - to może nic w tym kierunku nie robić żeby mu apetytu nie popsuć - moje głośne rozważania. Po zachowaniu naszego kotusia i upływie czasu widać to - i ja jestem tego pewien - że to jednak nie to paskudne chorubsko. Ot biedaczek osłabiony i jakieś jeszcze powikłania, ale ku dobremu. Wojtuś wielkie MIAU dla Ciebie, a może nawet MRAU. Pozdrów kotka

.
dilah pisze:Ło matko![]()
Z Romusią i pozostałą zwierzyną trzymamy kciuki za Wojtusia
.dilah pisze:To czuję się pocieszona, bo na ogół mnie się dziwne przypadki imają
.

A dużo dzisiaj zjadłeś?? Smakowało???

Meteorolog1 pisze:No to dać mu to. Ja codziennie rano zażywam aloes. Pozdrowionka. Wojtuś zdrowiej i jedz![]()
![]()
A dużo dzisiaj zjadłeś?? Smakowało???
![]()
![]()
![]()
.dilah pisze:Przyznam szczerze, że 65 stron nie przeczytałam dokładnie, więc musiałam przeoczyć, dlatego zapytam czy Wojtuś też ma podejrzenie FIP![]()
vip pisze:dilah pisze:Przyznam szczerze, że 65 stron nie przeczytałam dokładnie, więc musiałam przeoczyć, dlatego zapytam czy Wojtuś też ma podejrzenie FIP![]()
Dilah...co to znaczy?
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości