ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 18, 2014 14:45 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

alessandra pisze:Olu, to w sprawie wsparcia, może zostawmy tak, jak jest, pieniażki będą zamrożone dla Neli do dyspozycji w każdej chwili, ok?

Czy ktoś znalazł może potrzebujacego futrzaka do wsparcia?

Bożenko, a co z tym kociakiem z piwnicy- jerzykowka przez telefon mi mówiła o nim- jaka jest sytuacja?

to ten kotek- Żuczek , tak- felv+? ObrazekObrazek

Z tulinkowej skarpetki zostało przeksięgowane 128 zł dla ślepaczków-nadwyżka wpłat darczyńców dla chłopaka(za zgodą wpłacających ) , zatem mamy grosz jakiś dodatkowy.

ten kotek ma białaczkę jest w złym stanie,ciągle choruje,ale jest tam jeszcz ejden kotek chyba z zamglonym oczkiem.Serce pęka.Przydałaby się jakas pomoc,czy karma,czy dt

"Żuczek - białaczka, 7 m-cy. Uszkodzone oczko. Ostatnio przyniesiony z piwnicy, przytulaśny, kochany. Ma czasem problemy z krtanią (przeziębienia), ale to przez pobyt w zimnej piwnicy, w domku jest już dobrze."
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro mar 19, 2014 12:26 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

lista na marzec:

1. Chłopczyk u lidka02 Obrazek

-zabieg na drugim oczku

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro mar 19, 2014 12:27 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

jak pomóc Żuczkowi, jesli tylko byłby dt , choc tdt, ktos , kto zaopiekuje sie tym slicznym kotem ... :(

alessandra

Post » Śro mar 19, 2014 12:31 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

Żuczek jest taki roztkliwiający :love:
Skąd wziąć choćby DT dla "plusika" :(
Możemy tylko błagać o kącik dla Niego...

Czy On ma osobne wydarzenie na fb?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 19, 2014 12:50 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

jerzykowka pisze:Żuczek jest taki roztkliwiający :love:
Skąd wziąć choćby DT dla "plusika" :(
Możemy tylko błagać o kącik dla Niego...

Czy On ma osobne wydarzenie na fb?

nie ma,ale jest ogłaszany.Niestety jest opcja uspienia kotów plusowych :(
Dla mnei ten kotek bardzo za serce zaszedł,wiec rozwazam zabranie go do siebie z jakims innym białaczkowym.I tam jest jeszcze "mój"Zajączek,wiec jesli domu nei znjdzie to go zabiorę,jesli znajdzie to zdrowego slepka mogłabym wziąc na DS.Mam mieszkanie ,ale 300zł za wynajem maz powiedizal,wiec jeśli znajdzie osoby (sa dwie chetne)to koty straca kąt,jesli znaleźliby się sponsorzy to wszystkie te na pewno sztuk 5 mogłabym wtedy zabrać....do siebie.Niestety mimo,że pracuje,mam swoje stado stare już w domu i na kolejne koty jakie sa chore mnie poprostu nie stać.Mam tego świadomośc...Lepek mój choruje bardzo,a koszta leczenia sa jak wiecie duże,wiec tzreba byc samobójca,zeby podejmowac się opieki nad kolejnym kotem ... :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto mar 25, 2014 23:22 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

Żuczek przyjeżdża w sobotę

od soboty mam mała slepinke Kajusia się nazywa.Ma ok.5 -m-cy nie widzi wcale,ma odklejona rgówke w jednym oku,w drugim tez prawie cała odkejona.Najprawdopodobniej wada wrodzona.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro mar 26, 2014 13:19 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

kochani bardzo proszę o dołączeni Freyi do ślepaczków i pomoc w ogłaszaniu.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Freya koteczka 8/9 l. nie widzi na jedno oko ,a na drugie też chyba niewiele ,w pełni sprytna ,sprawna .szalona gadułka :strach: ,niezwykle przyjacielska ,kocha wszystkich i wszystko.
morfologia ok.
testy ujemne .
1 kwietnia mamy wizytę u Garncarza ,wtedy napiszę więcej,.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro mar 26, 2014 13:45 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

Dorotko, bardzo proszę do ogłoszenia Twój numer telefonu-inaczej Ewelina nie wstawi na fb i www

Czy Freja to nie bogini miłości u Wikingów? :wink:

Mam nadzieję,że to imię sprawi, iz znajdzie szybko kochający dom :ok: :ok: :ok:

alessandra

Post » Śro mar 26, 2014 13:56 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

oby tak było :ok: ,bo za mizia mnie na śmierć :strach:
501014862
Obrazek

dorcia44

Post » Śro mar 26, 2014 13:58 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

już posyłam dalej -gdybym mogła, oj... nie dość, ze rude futerko, t0o jeszcze ślepiątko- dla mnie marzenie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alessandra

Post » Śro mar 26, 2014 14:00 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

a co tam...na Dolny Śląsk też dowiozę 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Śro mar 26, 2014 14:19 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

dorcia44 pisze:a co tam...na Dolny Śląsk też dowiozę 8)

tak właśnie myślałam kusicielko :mrgreen:

alessandra

Post » Śro mar 26, 2014 14:22 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

charakter ma rewelacyjny ,moje koty ją nienawidzą ,a ona bierze w pysio piłeczkę i rzuca pod nogi np. Kuli i czeka ,zaprasza do zabawy ..a te.... łajzy :twisted: tylko prychają :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro mar 26, 2014 16:52 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

alessandra pisze:
dorcia44 pisze:a co tam...na Dolny Śląsk też dowiozę 8)

tak właśnie myślałam kusicielko :mrgreen:

To ja oddam tylko z najlepsze ręce takie cudo:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

"Mam na imię Kajusia ,nie widze ....Prosze mnie jak najszybciej adoptować,bo pani mnie nie odda..."
wątek:
viewtopic.php?f=13&t=161253

o ,a tutaj dobę po przyjeździe:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro mar 26, 2014 18:13 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -kto ma możliwosć pomocy-jakiejkolwiek

dziewczyny, Wy mnie dzisiaj chcecie koniecznie wykończyć - dwie takie piękności i to w dodatku jedna ruda , druga burasek- najcudniejsze na świecie -najchętniej obydwie bym zgarnęła a wywaliła tą moją czarna gnidę i łazęgę Parysa -ale nie da się , nie da ObrazekObrazek

alessandra

[poprzednia][następna]