Uszy sprawdzone nic w nich nie ma... Odstawiamy zastrzyki, zakropimy jeszcze Zasusza strongholdem i jeśli stan będzie się utrzymywał tzn tylko czasem się przewraca ale chodzi i biega normalnie to po 5 dniach wróci na teren szpitala. Wczorajsza wizyta + stronhold to 70zł
Grunt, że u Ciebie siedząc nie marznie, nie moknie i zdrowieje jeszcze bardziej . W najbliższy weekend już ma być lepiej pogodowo - może do tego czasu polepszy mu się też z przewracaniem się?
A nie ogłaszasz go? Bo może znalazłby się dom, gdzie miałby opiekę i wychodzenie na smyczy? Takie przewracanie się nawet w spokojnym miejscu może oznaczać wyrok .
nie bardzo mam się tym kiedy zająć.. ale przewraca się bardzo rzadko więc powinien sobie poradzić myślę nawet o kupieiu mu obróżki prosiłam kilka osób by miały na niego oko bo kot bywa głównie pod ich oddiałami wyraziły zgodę i pacjęci też będą poinformowani że mają zwrócić uwagę na takiego kota.My jezdzimy co drugi dzień karmić koty z terenu szpitala więc też będziemy mieli na niego oko
Zasusz radzi sobie świetnie przybrał na wadze bo nie mieścił się w obróżce jest pierwszy jak karmimy czyli wygląda na to że jest ok tylko jak potrzepie głową to się chwieje ale radzi sobie:-)