Zosik pisze:izka53 pisze:Arcana pisze: jestem jedyną znaną mi osobą, ktora nie lubi tych mdlych rogali![]()
Jestem druga![]()
Jeśli bedziesz kiedyś w Poznaniu - daj znać
Trzecia!
Zosik - Ty masz prawo nie lubić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosik pisze:izka53 pisze:Arcana pisze: jestem jedyną znaną mi osobą, ktora nie lubi tych mdlych rogali![]()
Jestem druga![]()
Trzecia!
izka53 pisze:Zosik pisze:izka53 pisze:Arcana pisze: jestem jedyną znaną mi osobą, ktora nie lubi tych mdlych rogali![]()
Jestem druga![]()
Trzecia!
Zosik - Ty masz prawo nie lubićAle ja jestem poznanianką w czwartym / co najmniej / pokoleniu i jakoś sie nie naumiałam polubić, ani zamiłowania w genach nie odziedziczyłam
RatMaga pisze:Mój ślubny stwierdził, że po białej na pierwszy rzut oka widać, że Princzipessa.
Alienor pisze:Jakbyście jako perskie specjalistki mogły coś doradzić/zerknąć tam: viewtopic.php?f=36&t=161132. Jasne że muszą być wyniki i że weta lepiej zmienić (a przynajmniej skonsultować u innego) - ale jakby Wam się coś nasunęło w którym kierunku badać, podpowiedzcie, proszę.
dalia pisze:prądu nie miałam stąd skrót przy persiastym
Alienor tu pers się niczym nie różni od innego kota - przy tak dawanej narkozie i braku badań przed podaniem (ewentualnie tylko morfologia) - prawdopodobnie zaszwankowały któreś z wymienionych przeze mnie narządów
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 16 gości