No chyba że tak. Mi bardziej przychodzi na myśl taka jak w "Duchu Goi"
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Na podsumowanie : będę robić li i wyłącznie to co uwazam za słuszne. Jak sie komuś to nie podoba - jego prawo. Ale nie będę wymyslać cudów wianków tylko po to, by było politycznie poprawne. Mam w d......poprawność. Liczy się wiara w to co się robi. I tyle.
I nie będe moich poglądów ukrywac, tylko dlatego, ze się komuś nie podobają. Nie muszą:-)
Herezja........nooo pasuje:-)
Inkwizycja to się jeszcze zjawi......
megrita pisze:
No chyba że tak. Mi bardziej przychodzi na myśl taka jak w "Duchu Goi"
Bolkowa pisze:Neigh pisze:Na podsumowanie : będę robić li i wyłącznie to co uwazam za słuszne. Jak sie komuś to nie podoba - jego prawo. Ale nie będę wymyslać cudów wianków tylko po to, by było politycznie poprawne. Mam w d......poprawność. Liczy się wiara w to co się robi. I tyle.
I nie będe moich poglądów ukrywac, tylko dlatego, ze się komuś nie podobają. Nie muszą:-)
Herezja........nooo pasuje:-)
Inkwizycja to się jeszcze zjawi......
Mam nadzieję, że to nie w związku z rozwinięciem, że tak powiem, propozycji imienia. Co ja na to poradzę, że Herezja akurat mnie się z herą kojarzy. Innym z Inkwizycją (też fajne, na to skojarzenie nie wpadłam).Z mojej strony to nie byłą krytyka tylko słowna zabawa. Po serii procentowej - seria odlotowa chodzi mi po głowie. Imie dla kota poprawne politycznie, no.. nie dajmy się zwariować Do mojego Sznycla chyba Wegana musiałabym dołożyc ( i poprawnie by było i zdrowo żywieniowo)
Poglądy...ja mam takie wrażenie ,że nawet nie idzie o ta poglądy, tylko o to ,że my poza pomocą kotom się ZA dobrze bawimy tutaj.
A powinna być śmierć, żałoba i krycie się po kątach.
I wiecie mnie wkurza ta "jedyniesłuszna" postawa.
Tak w ogóle.
Hmm...powiem śmiało: my arystokraci ducha ratujemy kocich arystokratów.
Czujecie się arystokratkami, prawda?
Pasuje?
Mnie się podoba.
I jest okazja do wywyższania się...
Arystokratyczne Nierządnice do BOJU!!!!
Szalony Kot pisze:Prędzej arysKOTratkami
Hikiko pisze:Z białych: Blanka, Blanche, może Belladonna (lepsze niż waleriana;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 43 gości