WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 17, 2014 22:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

a może Wanda co to Niemca nie chciała
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pon mar 17, 2014 22:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Mój ślubny stwierdził, że po białej na pierwszy rzut oka widać, że Princzipessa.

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Pon mar 17, 2014 22:30 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

megrita pisze:
koteczekanusi pisze:Neigh - chciałabyś kota nazwać Beza??? 8O A może jeszcze kupić jej śliczną różową kokardkę?

A może Pavlova - niby też beza, ale taka bardziej wykwintna, a do tego primabalerina :mrgreen:

No, gdyby to był komplet biała - czarna, wypadałoby nazwać Odetta i Odylia, jak biała i czarna łabędzica z "Jeziora Łabędziego".
W sumie to smutno, że kot może mieć tylko jedno imię (w użyciu). Od razu skojarzyła mi się Isadora Duncan (ale ona wprowadziła raczej styl nowoczesny i nie tańczyła w tych śmiesznych spódniczkach). A spódniczka baleriny też fajnie nadaje się na imię - nazywa się Tutu.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon mar 17, 2014 22:32 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Dawno nie miałam takiej pustki w kwestii imienia........jeszcze do mnie nie przyszło.
To musi byc cos kojarzącego się ......z siła. Bo trzeba mieć nie lada siłe, by przetrwać jej przeszłość. Nocą - bo to jej żywioł.......żeby bylo i delikatne i twarde. Takie troszkę wiedźmowate - jak Heksa, jak Nyks.......

jak Herezja:-) to mi się najbardziej podoba.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon mar 17, 2014 22:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh pisze: - jak Heksa, jak Nyks.......

Sorry ale natychmiast w mej głowie pojawił się skrót Hera a za nim Amfa...

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon mar 17, 2014 22:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

jak Herezja... to może Blaga albo
    mocne - Rewolta

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pon mar 17, 2014 22:41 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Dzięki , Neigh, za Arcanę....Przegladałam dziś stare zdjęcia, na których Ją mam...
A pączek choc dobry był ? :wink:

Trzymam kciuki za niebieską :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 17, 2014 22:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh pisze:To musi byc cos kojarzącego się ......z siła. Bo trzeba mieć nie lada siłe, by przetrwać jej przeszłość. Nocą - bo to jej żywioł.......żeby bylo i delikatne i twarde. Takie troszkę wiedźmowate.

Heroina. Jak nic! :smokin:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon mar 17, 2014 22:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh pisze:Dawno nie miałam takiej pustki w kwestii imienia........jeszcze do mnie nie przyszło.
To musi byc cos kojarzącego się ......z siła. Bo trzeba mieć nie lada siłe, by przetrwać jej przeszłość. Nocą - bo to jej żywioł.......żeby bylo i delikatne i twarde. Takie troszkę wiedźmowate - jak Heksa, jak Nyks.......

Ciąg skojarzeń - Inkwizycja.
Heroina dobre jest :ryk:
Ostatnio edytowano Pon mar 17, 2014 22:46 przez megrita, łącznie edytowano 1 raz
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Pon mar 17, 2014 22:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

A może Nike? Bogini siły i zwycięstwa? Porywcza, jędzowata i twarda.

Chociaż Inkwizycja brzmi dumnie :mrgreen:

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Pon mar 17, 2014 22:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Na podsumowanie : będę robić li i wyłącznie to co uwazam za słuszne. Jak sie komuś to nie podoba - jego prawo. Ale nie będę wymyslać cudów wianków tylko po to, by było politycznie poprawne. Mam w d......poprawność. Liczy się wiara w to co się robi. I tyle.

I nie będe moich poglądów ukrywac, tylko dlatego, ze się komuś nie podobają. Nie muszą:-)

Herezja........nooo pasuje:-)

Inkwizycja to się jeszcze zjawi......:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon mar 17, 2014 22:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

kfiatek 1983 pisze:A może Nike? Bogini siły i zwycięstwa? Porywcza, jędzowata i twarda.

Chociaż Inkwizycja brzmi dumnie :mrgreen:

Taaa, ale inkwizycja to nic dobrego nie było, wprost przeciwnie.
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Pon mar 17, 2014 22:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Herezja - jak najbardziej :ok:
Czystą herezją jest sposób jej..... pozyskania . Jednocześnie heretycy byli często motorem napędzającym rozwój....Amfa - cóż - podobno daje kopa, a to małej jest baaaardzo potrzebne

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 17, 2014 22:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Herezja jest dobra!!

I Tutu dla białej.
Ania, persy są z definicji pańciowatymi pierdołami.
Adelka właśnie taka jest, dla białej persiczki.
Amelka jest kimś białym , małym i dzielnym.
Leoś to ciapa , łakomczuch i osoba urokliwa (niewiarygodnie ,właśnie liże wszystkie nogi na raz...)
Fiona jest wyniosła ,dumna i sfeminizowana.
Nawet Lal mi się podoba- trochę nerwowy, bijący łapką ale ogólnie słodziutki i taki kochający...nawiasem mówiąc jutro ma badania...

MK mówi na Amkę Mufka.
I ja bym tak kota nazwała kiedyś...

Poglądy...ja mam takie wrażenie ,że nawet nie idzie o ta poglądy, tylko o to ,że my poza pomocą kotom się ZA dobrze bawimy tutaj.
A powinna być śmierć, żałoba i krycie się po kątach.
I wiecie mnie wkurza ta "jedyniesłuszna" postawa.
Tak w ogóle.

Hmm...powiem śmiało: my arystokraci ducha ratujemy kocich arystokratów.
Czujecie się arystokratkami, prawda?
Pasuje?
Mnie się podoba.
I jest okazja do wywyższania się... :mrgreen:

Arystokratyczne Nierządnice do BOJU!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia][następna]